Svenske Axelent inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball! – Elverum

Svenske Axelent inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball!

Det er med stor stolthet og glede vi for andre gang på kort tid presenterer et svensk konsern som ny samarbeidspartner til Elverum Håndball.

Axelent fra den smålandske Hillerstorp, som ligger i et av nordens største industristriområder Gnosjøområdet. Axelent går inn som EHF Europa Leaguepartner når vi for 10. året på rad skal ut og møte de største klubbene i verden.

Gjennom markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman har det gjennom en tid vært dialog med Axelent og nå var tiden riktig for Axelent for å bli med som samarbeidspartner.

Axelent vil bli godt synlige når Elverum spiller kamper mot Flensburg, Kadetten og de andre storklubbene som vi skal opp mot. I tillegg blir Axelent medlem av Elverum Håndballs voksende nettverk hvor stadig sterkere og større partnere kommer inn.  

Elverum Håndballs markedsansvarlig, Kalle Bjørkman:

«Når vi presenterer Axelent som ny samarbeidspartner er det ytterligere en stor dag i klubben vår. I mange år har vi arbeidet hardt for at Elverum Håndball skal bli en attraktiv klubb å være samarbeidspartner til. Med tilkomsten av Axelent så ser vi at vi stadig tar skritt og at den jobben som gjøres både sportslig og på marked med synlighet, nettverk og samfunnsansvar gjør oss attraktive langt utover Innlandet og Norge.

Axelent er en kjempesuksess innenfor sikkerhet i industri, bygg og lager. Gjennom de produkter og løsninger de tilbyr er de med på å skape sikre arbeidsplasser hver dag 365 dager i året. Dette er noe vi veldig gjerne identifiserer oss med og som er helt i tråd med våre egne mål om å bygge robuste barn og ungdommer som videre i livet skal ha en plattform å stå trygt i.

Vi gleder oss til å skape verdier sammen med Axelent».  

Stefan Axelsson eier av Axelent: 

”Vi på Axelent är mycket glada och stolta över att bli en partner till Elverum Handboll. Som företag brinner vi för att stötta idrottsföreningar som delar vår passion för sin sport och strävar efter att utvecklas tillsammans med sina medlemmar. Vi tycker det känns glädjande att man som idrottsförening väljer sina partners med omsorg, där delade värderingar värdesätts.

Tillsammans ser vi fram emot att vara en del av klubbens resa mot framgång.”          

Om Axelent 

Din sikkerhet – vårt oppdrag siden 1990

Axelent er et svensk selskap med lang erfaring i produksjon av nettingveggsystemer i form av beskyttelse og skillevegger til industri, lager og bygg.  

Hastighet, sikkerhet, service og smarte løsninger er stikkord som preger hele vår organisasjon og drift. Vi er en partner med omfattende kunnskap innen sikkerhet og produktene våre selges over hele verden. Alltid i samsvar med gjeldende lovkrav.   

Code of Conduct  

Axelent Group består av de fem selskapene Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions, Axelent Safe-X og Axelent Wire Tray. De fem selskapene deler visjonen om å gjøre svensk industri konkurransedyktig gjennom automatisering, sikkerhet, effektive rutiner, funksjon og kompetanse. Morselskapet Axelent har hovedkontor i Hillerstorp og har sine røtter i den svenske produksjonsindustrien.  

Felles for alle selskaper innenfor Axelent-konsernet er konsernets interne strategi for et felles verdigrunnlag som skaper en kultur der alle ønsker å operere og jobbe. Axelent kaller det One Axelent. One Axelent inkluderer inkludering og teamarbeid, mellom ansatte, men også mellom konsernets selskaper, både nasjonalt og globalt. Som ansatt er du en del av familien i Axelent-konsernet, uavhengig av hvilket selskap du jobber for.