Fanzone i Håkons Hall! – Elverum

Fanzone i Håkons Hall!

Som tidligere år byr vi opp til stor fest i Fanzone utenfor Håkons Hall lørdag 7. oktober. Sammen med fantastiske samarbeidspartnere skal vi lage en Fanzone både større og mer innholdsrik enn tidligere år.

Fra klokken 13:15 blir det masse aktiviteter i og rundt hallen. Utenfor hallen vil dere finne flere av våre samarbeidspartnere som har give aways, smaksprøver og mengder av aktiviteter for både barn og voksne.

Følgende partnere og aktiviteter vil møte dere i Fanzone:

Coca Cola med lykkehjul og smaksprøver

Kiwi med kastekonkurranse, og utdeling av giveaways, frukt og smoothie

Hurtigruta Carglass med lykkehjul og giveaways

OBOS med stor aktivitetspark med blant annet basket, lykkehjul og OBOS-løype

Pelias deler ut give aways

Skistar kommer med selveste Valle og snowboardsimulator

Sport 1 tilbyr konkurranse med fine premier

Sulland stiller ut biler

NHF tilbyr konkurranser med fine premier

I vår egen supportershop blir det lansering av vår nye Europa League drakt, og man kan kjøpe drakter, skjerf og andre EH produkter.

I tillegg stiller spillere fra vårt eget rullestolhåndballag opp til rullestolhåndball kamp for alle som ønsker å teste det.

På området vil det være et stort serveringstelt med servering av både mat og drikke.

Etter kampen vil det være mulig å møte spillerne for autografer og bilder inne i hallen. Nøyaktig hvor vil bli tydelig forklart underveis i kampen.

Vi ser frem til en enorm fest sammen med dere alle, og har du enda ikke skaffet deg billett så har du fortsatt mulighet her https://ehh.woow.no/#!/match/buy/876/ eller direkte i vår billett app!