Informasjon til alle tilskuere om Rekordkampen i Håkons Hall! – Elverum

Informasjon til alle tilskuere om Rekordkampen i Håkons Hall!

Det er en liten uke igjen til storkampen i Håkons Hall. Vi gleder oss stort til å ta imot dere alle!

Her kommer litt praktisk informasjon om den store dagen:

TRANSPORT:

De som skal ta buss fra Elverum:

Det går busser fra Terningen Arena med to avgangstider, enten tidlig avgang 12:00 eller senere avgang kl. 13:45.

Det er også mulig å ta buss fra Flisa og Rena. OBS det blir kun en avgang fra de destinasjonene.

Avgang fra Flisa er satt til kl.13:00. Bussen går da fra Åsneshallen.

Avgang fra Rena er satt til kl. 11:30. Bussen går da fra togstasjonen.

Busser som arrangeres av Elverum Håndball returnerer etter dame kampen klokken 20:30. Plasser på bussen kjøpes i Elverum Håndball appen ved å trykke på Fan-Zone ikonet, og deretter velge antall plasser på den avgangen man ønsker å ta. Bussene slipper av alle tilskuere langs Sigrid Undsets veg nedenfor ishallene. Her blir det også påstigning på returen kl. 20:30.  

Vi oppfordrer alle tilskuere til å kjøre buss eller annen kollektiv trafikk for å unngå store trafikale utfordringer.

De som kommer med bil:

På grunn av en forventning om et stort innrykk av biler på Lillehammer i forkant av Rekordkampen ber vi alle om å unngå å kjøre gjennom sentrum av Lillehammer (fra avkjøringen fra E6 ved Strandtorget) denne dagen. Dette for å forebygge store trafikale utfordringer knyttet til arrangementet.

Anbefalt rute denne dagen er:

  • Kjør forbi avkjøringen ved Strandtorget
  • Følg E6 til avkjøringen ved SWIX (inn på Gudbrandsdalsvegen)
  • Følg deretter Sigrid Undsets veg sørover til dere kommer til arenaen.

Her vil dere bli ledet til parkeringsområdene ved hjelp av skilt/personell. Vær ute i GOD tid, da det er noe gangavstand til arenaen. Det vil være betaling med VIPPS på parkeringene – vippsnummer er 129124 og prisen er 75 kr.

Når kampen er slutt, og dere skal hjem igjen, benytt samme veien tilbake eller følg anvisningen til politiet. Denne løsningen er besluttet etter anmodning fra politiet. 

De som kommer med tog:

For de som ikke ønsker å ta taxi og buss fra togstasjonen, så er det også mulig å gå til Håkons Hall. Vær oppmerksom på at det er en del høydemeter som må forseres, så beregn god tid.  

INFORMASJON OM KAMPEN:

De som ikke finner billetten sin:

Billetten finner du i Elverum Håndball sin app – under «Mine kjøp». Dersom du ikke finner dem, kan du enten be om hjelp ved inngangen – eller ringe 921 53 505.  

Kampstart kampene 7. oktober:

13.45 2. div herrer, LFH09 – Nordstrand

16.45 Eliteserien, Elverum – Kolstad

19.15 2. div damer, Elverum – Trondheim Topphåndball  

FanZone på Rekordkampen

Fra klokken 13:15 blir det en mengde aktiviteter i og rundt Håkons Hall. Utenfor hallen vil dere finne flere av våre samarbeidspartnere som har giveaways, smaksprøver og aktiviteter for både barn og voksne. I tillegg kommer spillere fra vårt rullestolhåndballag og alle som vil får prøve å spille rullestolhåndball!

I tillegg blir det satt opp et stort serveringstelt for de som vil ha noe godt i glasset og noe å spise før kamp. Etter kampen vil det være mulig å møte spillerne for autografer og bilder inne i hallen. Nøyaktig hvor vil bli tydelig forklart underveis i kampen.

Introshow på kampen

Elverum Håndball er kjent for sine introshow og vi lover at vi også denne gangen skal by på gåsehud hos alle tilskuere i Håkons Hall. Vi planlegger storstilt show så husk å finne plassen din i god tid før kampstart.  

Party:

Etter kampen holder flere utesteder i Lillehammer sentrum åpent. Her kan man kose seg utover natten med gamle (og nye) venner!