En folkefest i anmarsj! – Elverum

En folkefest i anmarsj!

Lørdag 7. oktober blir det folkefest i Håkons Hall, Elverum slår nok en gang på stortromma og inviterer til storkamp i den ærverdige OL-arenaen på Lillehammer, det lukter folkefest lang veg og vi vet hva vi snakker om!

For dette er ikke første gang vi samles fra by og grend til folkefest i Håkons Hall, og det er nok engang store profiler som skal barke sammen på parketter!

Vi skal minne om at med 12.377 tilskuere på tribunen fulgte Elverum det franske storlaget PSG til døra i hallen som kommende helg skal huse storoppgjøret mellom Elverum og Kolstad.

Vi tørr påstå at både rammen rundt, og oppgjøret som venter på banen på lørdag er noe av det råeste du kan oppleve i norsk håndball, ja faktisk så taler standingen for at dette rett og slett er et storoppgjør også i Europeisk sammenheng.

Norges bidrag i Europaligaen og Champions League, Elverum og Kolstad skal kjempe om viktige poeng, om prestisje og om å skrive historie!

Lørdag går store norske profiler, men også egenproduserte talenter fra både Elverum og Trønderlag inn i noe av det villeste du kan oppleve på en håndballbane. Alle som har spilt storkampene på Lillehammer vet at den heksegryta vi sammen skaper rundt banen gjør noe med prestasjonen på banen. Det kan slå begge veger, nervene kan ta overhånd, men nervene kan også bidra til maksimal innsats. Elverums resultater mot PSG, Barcelona og Kiel i Håkons Hall vitner om at din innsats på tribunen kan være med å viske ut forskjellene mellom hvilke lag som på papiret møtes på banen og på hva slags duell vi faktisk får når menneskelige faktorer slår inn!

Vi synes det er utrolig artig at vi i Norge har satt oss i stand til å spille kamper med de rammene som venter på Lillehammer i helgen. Vi er klare for å lage fest, gutta er klare for å gå i krigen og sammen skal vi skape tidenes ramme rundt et helnorsk oppgjør!

Uansett hvem du holder med, eller om du bare vil se et heftig oppgjør live, så kast deg rundt og sikre deg billetter, for ALT kan faktisk skje. Elverums kamp mot ØIF Arendal søndag kveld hadde alt, og selv om det ble tap for de svarte og hvite var det absolutt ingenting å si på underholdningsverdien på banen, det samme kan sies om Kolstads oppgjør mot ØIF Arendal og Runar. Ballen er og blir rund!

Det kommer til å koke på lørdag, og det er når hver og en av oss går sammen vi kan skape magi!

Vi sees i Håkons Hall på lørdag!