Innlandet gjør det igjen! – Elverum
EHF Champions League. Elverum - Kiel i Håkons Hall, Lillehammer.

Innlandet gjør det igjen!

Du har kanskje vokst opp med det trauste begrepet om at Innlendinger er trauste og beskjedne?

Vel, den kommende helga skal vi for 5 gang bevise det motsatte i Håkons hall og for ente gang i norsk målestokk!

Innlandet, med Topplag i både fotball, håndball og hockey, med HamKam, Elverum og Storhamar, Lillehammer og Storhamar på både herre og damesiden, klubber som fyller haller som Hamar CC-Amfi og Terningen Arena rett som det er, nå den kommende helga er det Håkons Hall på Lillehammer som skal være stedet for idrettsfest!

For de som har vært litt rundt omkring på slike idrettsarrangementer så kan man umulig mene at Innlendinger er trause og beskjedne?

For er det en ting som er sikkert så er det at der det er Innlendinger på og utenfor banen, der er det fest! Maken til stemning i en idrettsarena er det hvertfall ikke flust av!

Dette er lag og klubber som tar for seg, gir juling, kjemper med nebb og klør for poengene. Beskjedne sa du?

I Innlandet er det vilje, det er lidenskap og det er evne! Til å skape, til å vinne og til å nå hårete mål!

Et fylke som er tuftet på lagånd, på samarbeid, på hardt arbeid, på tradisjoner og på å bygge solid fra bunnen av!

På lørdag gjør Innlandet det igjen! Slår på stortromma og inviterer til en gigantisk håndballfest mellom Elverum og Kolstad i Håkons hall. Ja ikke bare det! Både Elverums damer og Lillehammers herrelag er ikke mer beskjedne enn at de også vil ha en bit av festen!

Vi ses i Håkons Hall på lørdag, så skal vi love deg en håndballfest som legger seg på minne! For så stor plass har vi faktisk tenkt å ta i hjertet ditt🤍🖤