Grøndahl og Lien på månedens lag! – Elverum

Grøndahl og Lien på månedens lag!

Den første måneden av seriespillet er unnagjort og nå er månedens lag for september kåret!

Både Elverums playmaker Tobias Grøndahl og lynvingen Kasper Thorsen Lien har fått plass på månedens lag i september!

Foto: Veronika S. Larsen

September ble en god måned for Elverum som sto støtt og sikret seier i 4 av 4 kamper i sesongens første måned, tallene viser at Grøndahl og Lien var blant mange viktige bidragsytere til nettopp det!

Vi gratulerer gutta våre med det, og ønsker dem lykke til hjemme mot Kolstad i Håkons Hall førstkommende lørdag!

Dette er månedens lag

Månedens lag er levert i samarbeid med Skarpnes. Her er hele månedens lag for September

Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i september samt de kampene som ble spilt i slutten av august.  (MEP – Mest effektive spiller). Må normalt ha deltatt på min 60% av lagets kamper.

Målvakt: Ivan Eres,ØIF Arendal
Ivan er ikke den målvakten som har stått mest, men når han vært i buret har han tider «stengt» det, og han er samlet over grensen for antall redninger som er satt. ØIF Arendal målvakten noterte seg for 24 redninger og imponerende 44% i rednings%.
Snitt MEP pr. kamp: 2,30

Venstre kantspiller: Dagur Gautason, ØIF Arendal
ØIFs nye venstre kanspiller sikret seg plass på sesongens første Månedens lag. Samlet 23 mål på 29 skudd og uttelings% på 79,3%. Av disse var 17 spillermål på 20 skudd og 85% uttelling. For Dagur er det da faktisk 7 metere som «trekker litt ned», men også her han ble historisk. På 7 metere ble 6 mål på 9 skudd og 66,7% uttelling, men en av disse 6 målene var utligningen i siste sekund i første seriekamp i Trondheim som sikret ØIF uavgjort mot Kolstad. 5,8 mål pr kamp ble det i snitt på den fotrappe Islendingen
Snitt MEP pr kamp: 3,50

Venstre bakspiller: Jens Dolberg Plougstrup, Bækkelaget
Plougstrup var en av ligaens toppskyttere i forrige sesong, og viser at skuddarmen er stilt inn fra start i årets sesong. Han noterte seg for 7,4 mål i snitt pr kamp, og da totalt 37 mål i årets første måned. Uttellingen var på 62,7%. Han leverte 20 assist på sine 5 kamper. Samlet ga dette han plass på laget for september.
Snitt MEP pr kamp 4,90

Midtre bakspiller: Tobias Grøndahl, Elverum
Tobias styrte Elverum gjennom lagets fire kamper med 31 assist (som gir 7,75 assist pr kamp). Fra 7 meteren var han feilfri på sine 11 skudd, og ute fra banen ble det 25 mål på 37 forsøk. Totalt ble 36 mål og en samlet uttelling på 75%
Snitt MEP pr kamp: 7,4

Høyre bakspiller: Preben Leander Nord-Varhaug, Kristiansand
Preben var ikke den som lagde flest mål fra plassen, men når han skøyt var det bra. 15 mål på 18 skudd gir en uttelling på hele 83,3%, samt et snitt på 5 mål pr kamp. Han noterte seg også for 14 assist.
Snitt MEP pr kamp: 4,3

Høyre kantspiller: Kasper Thorsen Lien, Elverum
Kasper Thorsen Lien har høyest uttelling på laget for september. Elverums høyre kantspiller brukte kun 21 skudd på å lage sine første 19 mål i ligaen denne sesongen. Det gir en uttellingsprosent på hele 90,5
Snitt MEP pr kamp: 3,2

Linjespiller: Christoffer Tofte Langerhuus, Bækkelaget
BSK linjespiller er aktiv i både forsvar og angrep, og betyr mye for laget. Fremover på banen har han notert seg for 29 mål på 35 forsøk, og dermed oppnådd en uttelling på solide 82,9%. I forsvar han også sentral. Nå gir ikke 2 minutter «plusspoeng», men «minus». Og selv med 4 ganger hvile på 2 minutter (NB: Er kun en utvisning i snitt pr kamp) har Christoffer en solid snitt MEP.
Snitt MEP pr kamp: 4,4

Vi gratulerer alle sammen!