Sjekk ut noen av profilene før tirsdagens møte med Lovcen-Cetinje! – Elverum

Sjekk ut noen av profilene før tirsdagens møte med Lovcen-Cetinje!

Tirsdag kl 18:45 braker det løs i Terningen Arena! Elverum tar imot HC Lovcen-Cetinje. Vi har tatt en liten titt på noen av profilene som barker sammen på banen!

3 profiler – HC Lovcen-Cetinje

Vuko Borozan
I dette laget finner vi blant annet spillere som Vuko Borozan, 29 åringen med 203 på strømpelesten. Han har de siste sesongene vært aktiv i EHF Champions League hvor han har vært en del av blant annet Telekom Veszprem, HC Vardar og Metalurg, hvor han har snittet på drøyt 50 må hver sesong i Europa. Likevel har han fortsatt til gode å møte Elverum. Venstrebacken kan bli en av flere utfordringer for Elverum, dersom han har formen inne!

Bojan Madzovski
29 åringen fra Skopje i Makedonia spiller venstreving og måler 184cm. Han har spilt hele sin karriere i Makedonia fram til nå, og har vært å se på det Makedonske landslaget i flere anledninger både for yngre landslag og EM-laget i 2022, hvor han scoret 8 mål. Madzovski har også spilt Beachhåndball for Makedonia, så her kan vi fort vente oss både en målfarlig og leken ving!

Mirko Radovic
33 åringen er blant lagets mest erfarne. Han født og oppvokst i Cetinje og har spilt håndball ute i Europa siden 2008/2009-sesongen, da med HC Buducnost Podgorica, og siden har han flere tidligere sesonger i Lovcen før han gikk til HC Eurofarm Rabotnik og siden HC Eurofarm Pelister hvor han forrige sesong gjorde 25 mål i Europaligaen. Han har også flere år bak seg på de Montenegrinske landslaget. Nå er høyrevingen tilbake i Lovcen og kan dele sin erfaring med et relativt ferskt lag i Europa-sammenheng, selv om klubben har vært å se i diverse EHF turneringer siden sent 90-tallet.  

Elverum

Tobias Grøndahl
Elverums playmaker er toppscorer i den norske ligaen med 55 mål på 7 kamper, des siste 2 sesongene har han snittet på 70 mål i sesongen i EHF Champions League og har vist seg som er stort talent utenfor Norges grenser, også via det norske Herrelandslaget. Grøndahl er ikke bare dyktig til å finne mål, men også god til å finne sine lagkamerater. Denne sesongen står han med 50 assist i den norske ligaen som vitner om en spiller som både gir og tar!

Robin Haug
Den norske målvakten kom fra Skjern i sommer og skal være en sesong i Elverum før turen går videre til Hamburg etter denne sesongen. Etter 7 kamper i den norske ligaen står han med 64 redninger. I flere kamper har han reddet over 30%, og mot Kolstad i Håkons Hall hadde han en redningsprosent på 29,3% og vartet opp med 12 redninger hvorav flere av dem var av det «umulige» slaget.

Antonio Serradilla Cuanca
Spanjolen kom til Elverum tidligere enn planlagt da han allerede i vinter dro på seg den hvite trøya. I forrige sesong, tok han stort sett ansvar bakover, men nå har han også blitt en betydelig bidragsyter fremover på banen i tospann med sin makker Daniel Blomgren på venstrebacken. Denne sesongen står han allerede med 23 scoringer i den norske ligaen, men han er kanskje vel så viktig bakover på banen hvor han på tross av å ha ett øye har et falkeblikk og leser motstandernes trekk på elegant vis. Det er heller ingen bakdel å ruve 198cm over bakken slik 24-åringen fra Sevilla gjør!