Ungdommelig aktivitet med Klubben! – Elverum

Ungdommelig aktivitet med Klubben!

Gjennom våren kjørte vi sammen med Klubben konkurransen «Vinn en aktivitetstime med Elverum Håndball». Premien var en trening med våre eliteseriespillere, samt en bag med aktivitetsutstyr fra Klubben.

Etter intens innsats fra de nominerte ble det til slutt kåret tre vinnere. De heldige vinnerne ble:

Gutter født 2008 fra Oppegård Håndball

4. trinn Hanstad skole

Jenter født 2011 Skedsmo Håndball

Gjennom de siste to månedene har vi gjennomført tre treninger i lag og klasser. Flere av våre spillere har sørget for at vinnerne har fått en annerledes trening hvor Klubben sitt aktivitetsutstyr er blitt vel brukt. Ungdommene har i forkant av besøkene gledet seg i lang tid, og det har vært aktive og positive ungdommer som har møtt oss der vi har vært.

Vi takker Klubben for samarbeidet og for å ha sikret vinnerne aktivitetsutstyr som kan benyttes på treninger i lang tid fremover. Vi takker også alle nye bekjentskaper og fine ungdommer som vi har møtt under besøkene våre!