YC Amundrud! – Elverum

YC Amundrud!

YC Amundrud! Endelig er forlovelsen over! 

I dag, 1. november 2023, er det en stor dag hvor bedriftene YC Rør og Amundrud VVS endelig samles til ett selskap i YC Amundrud AS.

Samtidig er det også litt vemodig for enkelte eiere; det er på dagen 15 år siden Amundrud VVS ble etablert og nesten 16 år siden YC Rør startet opp. Helt fra starten av var ønsket om å utvikle virksomheten stor på begge sider, og på hver sin kant ble selskapene gradvis bygget opp til markante rørentreprenører i Innlandet. Men alt er i endring, og med stadig flere og større konkurrenter i markedet tilspisser konkurransen seg. Lysten til å eie selv var fortsatt høy, og for halvannet år siden tok eierne en beslutning om å gå sammen og gjøre felles front, og 1. januar i år ble VVS Øst AS etablert – Innlandets største lokalt eide rørleggerkonsern med 120 ansatte.   I hvert av selskapene er det en fantastisk historie som nå bringes videre i ny drakt – YC Amundrud AS.

Ny profil, men de samme menneskene. Mye kunnskap og faglig dyktighet skal foredles og videreutvikles til å styrke vår allerede unike posisjon i bransjen. Vi skal fortsatt være en totalleverandør innen VVS og vi rigger nå for å posisjonere oss for enda større oppgaver, men kundefokus og personlig service vil alltid stå i høysetet.  

I Elverum vil vi om kort tid flytte inn i nytt kontorbygg i Vestheimgata hvor vi, i tillegg til service, bolig/hytte og administrasjon, vil samle all prosjektvirksomhet. I tillegg vil butikken utvides.

Det er utfordrende tider i markedet og prognosene tilsier at det dessverre ikke blir enklere med det første. Men tidspunktet for da å slå sammen selskapene kunne ikke vært bedre.

Vi har tro på fremtiden.  

YC Amundrud – Bedre, sterkere og fremtidsrettet! Se vår nye profil. https://www.ycror.no/ycamundrud