Klart for kvartfinale i Terningen Arena! – Elverum

Klart for kvartfinale i Terningen Arena!

Terningen Arena fylles igjen med håndballdrama når Elverum tar imot Drammen for å kjempe om semifinale i cupen. 19:00 kastes kampen i gang mellom lagene som ligger nummer 2 og 3 på tabellen i den norske eliteserien. Drammen har tatt 15 poeng og deler ledelsen, mens Elverum er poenget bak de blåkledde som har en av seriens beste trenere i Kristian Kjelling.    

For morgendagens gjester blir det spennende å se hvordan de klarer seg uten Sindre Aho som gikk til Bundesliga for noen uker siden. Midtspilleren var en vital spiller for DHK, noe som gjorde at topplaget Melsungen hentet han ut av kontrakten. For å erstatte han har DHK valgt å satse på de spillerne de allerede har i stallen. Det vil si at unge Nikolai Moe vil få en større rolle, og at Kjelling kanskje velger å bruke en skytter i midten i større grad.    

Et av DHKs fremste våpen er kontringsspillet. Ola Lillelien og Kristoffer Raastad-Hoel er to enormt kjappe kanter som løper alt. I bakhånd har de også den teknisk begavede Emil Hansson som er ekstremt god fra kanten og fra straffemerket. DHK har en veldig god duo på høyrekanten, mens Raastad-Hoel har bekledd sin posisjon alene til nå i sesongen.      

I bakspillerrekka har DHK flere tidligere landslagsspillere + noen fremadstormende spillere. Herman Vildalen og Trym Johnsen har tidligere spilt landskamper og vært proff i utlandet. Meget gode spillere som har kommet tilbake til Norge og DHK for å få fart på karrieren igjen. Begge kan avgjøre kamper alene og er to spillere som helt klart er gode nok til å ta turen ut av landet for å spille håndball om de ønsker det. Viktor Nordberg er en av de lovende spillerne som er meget spennende i sin høyre bakspillerposisjon.      

For Elverum er alle man klare til dyst igjen etter en landslagspause der store deler av stallen var borte på oppdrag. Midtspiller Tobias Grøndahl gjorde fine prestasjoner for Norge, mens Robin Haug ble kåret til banens beste i en av kampene for rekruttlandslaget. I tillegg har flere av spillerne vært i aksjon. Kaptein Endre Langaas har også fått en god treningsuke bak seg, og er nok mer en klar for å spille enda flere minutter enn hva han har spilt tidligere i år.    

Dette blir den viktigste kampen til nå i år, og vi håper å se alle i hallen klokken 19:00 på onsdag. Vi går for seier. HEIA ELVERUM!