Selvtilliten er tilbake – i morgen venter Viking TIF i Bergen! – Elverum

Selvtilliten er tilbake – i morgen venter Viking TIF i Bergen!

Elverum kommer fra årsbeste mot Drammen i NM, og skal reise til Bergen for å spille mot TIF Viking. Lørdagens verter er nyopprykket til Eliteserien, og de har fått en tøff start på årets sesong. Før kampen mot Elverum har Vestlendingene 3 poeng på sine 9 kamper. Uavgjort mot Fjellhammer borte, og en sterk hjemmeseier mot ØIF Arendal er fasiten til nå.    

Selv om laget ikke har tatt mange poeng, kunne det fort vært annerledes etter noen jevne kamper. For TIF Viking er Miguel Pereira den mestscorende spilleren med 4.2 i snitt. Høyrebacken har spilt i klubben i noen sesonger etter at kjærligheten fikk han til byen mellom de sju fjell. Han var også en veldig viktig spiller da de rykket opp forrige sesong.    

Etter det ble klart at Elitserien ventet i 23/24 sesongen, så har det ankommet en rekke spillere. Christopher Huus, Josef Appo og Carl Gabrelsson er noen av spillerne som har kommet inn for å dra lasset for den ferske toppklubben. Dessverre ble deres storscorer Kjetil Åndal borte etter at han banket inn over 200 mål i jubelsesongen som endte med opprykk. I tillegg mistet de Emil Hanson til Drammen.     En viktig spiller som ble i klubben, er Markus Buchardt. Playmakeren er en god ballspiller som også styrer spillet veldig godt. Tross sin unge alder har han erfaring fra blant annet Runar på elitenivå, men gikk videre til TIF Viking for å få en enda større rolle. Bakerst har Christian Lyngbø levert noen gode prestasjoner, og han blir en veldig viktig spiller i kampen om poeng mot Elverum, og om de skal holde plassen i den utrolig jevne serien som er i årets sesong.      

Elverum kommer med masse selvtillit etter å ha levert helt opp mot toppnivå i kampen mot Drammen. Her fikk også flere av de lokale spillerne verdifull kamperfaring.

De talentfulle ungguttene Kasper Lien og Patrick Helland Andersson feiret seieren med å signere nye kontrakter som strekker seg over flere sesonger. Elverum vet at det blir en tøff oppgave i Bergen, men også at kun seier er godt nok om de ønsker å holde følge med Drammen og Kolstad som ligger poeng foran Børge Lunds gutter.

Kampen har avkast 16:00 på lørdag. Vi går for to poeng. HEIA ELVERUM!