Elverum – Flensburg: 3 profiler i duell! – Elverum

Elverum – Flensburg: 3 profiler i duell!

Tirsdag kveld dundrer Elverum og Flensburg sammen i duell i Terningen Arena! Vi har tatt en titt på noen av profilene på lagene som barker sammen på banen i EHF European League til uka!

Elverum  

Tobias Grøndahl
Den lovende playmakeren gjorde sine saker veldig godt for Norge i forrige uke, og har til tross for sin unge alder spilt veldig mye internasjonal håndball. Den teknisk begavede håndballspilleren er en av spillerne som må være helt oppe på sitt maksnivå om Elverum skal ta en seier over storfavoritten fra Tyskland.    

Robin Haug
Den nye målvakten til Elverum har vært en umiddelbar suksess. Med sin gode spilleforståelse er ahn ofte i situasjoner der skytteren føler at målet ser lite ut. Etter noen år ute i europeisk håndball tok han turen til Elverum, men det er allerede klart at han skal til Bundesliga når sesongen er over. Haug har lenge vært et stort talent, men begynner nå å vise det fulle potensialet sitt.  

Kasper Lien
Den lynraske kantspilleren har vist høyt nivå for Elverum hele sesongen. Mannen som ble hentet fra Halden for noen år siden har vært en viktig spiller for Elverum, og med sitt lett gjenkjennelige pannebånd har han blitt en av publikumsfavorittene i Terningen Arena. Lien har vært litt innom landslaget, og er helt sikkert en spiller som Jonas Wille vurderer inn mot mesterskapet i januar.    

Flensburg

Jim Gottfridsson
Den svenske midtspilleren har i en årrekke vært en av de aller beste spillerne i sin posisjon. Med sin erfaring og vinnerskalle er han nøkkelspilleren som kan være med å dra Flensburg helt til topps i turneringen. Dette er en spiller Elverum må stoppe om det skal bli poeng i Terningen Arena denne kvelden.

Emil Jakobsen
Den fantastsiske danske kantspilleren er kanskje den aller beste i sin posisjon. Den tidligere GOG-spilleren har et skuddregister som få andre spillere kan matche. Til tross sin unge alder har han allerede vunnet mesterskap med hjemlandet, hatt flere sesonger i Bundesliga og bøttet inn mål i alle lag han har spilt. Jakobsen har norske August Pedersen som makker på venstrekanten.    

Kay Smiths
Nederlenderen er ny for året i Flensburg etter overgangen fra Champions League mesteren Magdeburg i sommer. Smith var lenge 2.valget i sin forrige klubb, men på grunn av skader fikk ahn rikelig med spilletid da tittelen ble sikret, og han var i tillegg meget god. Smith ble hentet inn for å erstatte den norske landslagspilleren Magnus Abelvik Rød, og det er en spiller som har satt sitt preg på den nord-tyske klubben, til tross for at han ikke har vært der så lenge. En meget morsom spiller å følge i Terningen Arena.

Sikre deg billetter til Tirsdagens oppgjør HER!

Heia Elverum!