Nå tar vi imot Flensburg! – Elverum

Nå tar vi imot Flensburg!

På tirsdag er det årets kamp i Terningen Arena. Flensburg kommer med hele sitt stjernegalleri for å kjempe om avansement i EHF European League. Elverum har etter to kamper to poeng, mens tyskerne har fullpott med sine fire poeng. Flensburg er et av de mest tradisjonsrike lagene som finnes, og har en rekke spillere som kan betegnes som verdens klasse.      

Jim Gottfridsson Den svenske midtspilleren har i en årrekke vært en av de aller beste spillerne i sin posisjon. Med sin erfaring og vinnerskalle er han nøkkelspilleren som kan være med å dra Flensburg helt til topps i turneringen. Dette er en spiller Elverum må stoppe om det skal bli poeng i Terningen Arena denne kvelden.  

Emil Jakobsen Den fantastsiske danske kantspilleren er kanskje den aller beste i sin posisjon. Den tidligere GOG-spilleren har et skuddregister som få andre spillere kan matche. Til tross sin unge alder har han allerede vunnet mesterskap med hjemlandet, hatt flere sesonger i Bundesliga og bøttet inn mål i alle lag han har spilt. Jakobsen har norske August Pedersen som makker på venstrekanten.      

Kay Smith Nederlenderen er ny for året i Flensburg etter overgangen fra Champions League mesteren Magdeburg i sommer. Smith var lenge 2.valget i sin forrige klubb, men på grunn av skader fikk ahn rikelig med spilletid da tittelen ble sikret, og han var i tillegg meget god. Smith ble hentet inn for å erstatte den norske landslagspilleren Magnus Abelvik Rød, og det er en spiller som har satt sitt preg på den nord-tyske klubben, til tross for at han ikke har vært der så lenge. En meget morsom spiller å følge i Terningen Arena.      

Dette er bare noen av spillerne Elverum skal opp mot. Simon Pytlick som kanskje er den aller beste, er dessverre skadet, men Lasse Møller er også høy klasse og hadde spilt for nesten alle klubber i hele verden. I tillegg har de gode målvakter i Benjamin Buric og Kevin Møller. De danske landslagsspillerne Mads Mensah og Lukas Jørgensen er også spillere Elverum må passe på. Ute på kantene har Johan Hansen levert varene godt, og har norske Aksel Horgen som sin makker helt ute til høyre. Det er altså sju danske landslagsspillere som kommer til Terningen Arena klokken 18:45 på tirsdag. I tillegg har de landslagsspillere i alle posisjoner og det er vel kun nevnte Horgen og August Pedersen som ikke er fast inne på sine landslag.        

Elverum må opp til et nivå de ikke levert tidligere i år for å ta poeng denne kvelden. For at det skal skje må disse spillerne her levere varene:  

Tobias Grøndahl Den lovende playmakeren gjorde sine saker veldig godt for Norge i forrige uke, og har til tross for sin unge alder spilt veldig mye internasjonal håndball. Den teknisk begavede håndballspilleren er en av spillerne som må være helt oppe på sitt maksnivå om Elverum skal ta en seier over storfavoritten fra Tyskland.    

Robin Haug Den nye målvakten til Elverum har vært en umiddelbar suksess. Med sin gode spilleforståelse er ahn ofte i situasjoner der skytteren føler at målet ser lite ut. Etter noen år ute i europeisk håndball tok han turen til Elverum, men det er allerede klart at han skal til Bundesliga når sesongen er over. Haug har lenge vært et stort talent, men begynner nå å vise det fulle potensialet sitt.    

Kasper Lien Den lynraske kantspilleren har vist høyt nivå for Elverum hele sesongen. Mannen som ble hentet fra Halden for noen år siden har vært en viktig spiller for Elverum, og med sitt lett gjenkjennelige pannebånd har han blitt en av publikumsfavorittene i Terningen Arena. Lien har vært litt innom landslaget, og er helt sikkert en spiller som Jonas Wille vurderer inn mot mesterskapet i januar.    

Kom i hallen 18:45 på tirsdag og se ett av verdens beste lag kjempe mot heltene fra Leiret. Vi gleder oss til storkamp. Vi ses.