Skadeoppdatering på Robin Haug – Elverum

Skadeoppdatering på Robin Haug

Under tirsdagens EHF European League-oppgjør mellom Elverum og SG Flensburg-Handewitt var vi dessverre vitne til at vår målvakt Robin Haug pådro seg en smell i kneet i en redningssituasjon i midten av 2.omgang etter en rekke gode inngripner som bidro til å holde Elverum likt med Flensburg.

Robin måtte hjelpes av banen etter å ha vridd seg i smerter, men gikk av banen delvis for egen maskin støttet opp av gode lagkamerater.

Fulle av optimisme har vi alle vært det siste døgnet, og vi var mange som håpet det beste når vi kunne se Robin gå rundt uten støtte etter kampen.

Nå har Robin vært inne til MR og oppfølging, og det er med tungt hjerte vi må meddele at Robin veldig beklagelig røyk korsbåndet i høyre kne i situasjonen på banen mot Flensburg.

Det er kjempesynd både for oss og Robin at han har pådratt seg en alvorlig skade, som gjør at han nå blir borte fra håndballbanen i en lengre periode. Vi vil gjøre alt vi kan for at Robin skal få den best mulige oppfølgingen og rehabiliteringen, slik at han kommer sterkt tilbake, og vi vet at Robin er 100% dedikert til å gjøre den jobben som må til i opptreningen.

Slik situasjonen er akkurat nå har vi dermed både Simon Mizera og Robin Haug ute med korsbåndskade på kort tid. Det jobbes nå for å finne alternative løsninger for å dekke opp målvaktsposisjonen.

For ytterligere kommentar:

Hans Fredrik Cordt-Hansen, daglig leder – 45397494