Nå er billettene til Final8 sluppet! – Elverum

Nå er billettene til Final8 sluppet!

I starten av november ble Elverum klar for Final8 i Arendal etter å ha slått Drammen 35-27 i kvartfinalen. Hvem som blir Elverums motstander i semifinalen er ikke klart enda, da dette trekkes den 20.12 etter vår kamp mot nettopp Drammen. De andre final8 lagene for herrer er Haslum, Kristiansand og Kolstad. På damesiden er det Storhamar, Sola, Larvik og Vipers som skal spille så her kan man få med seg begge innlands-lagene hele helgen.

Denne sesongen spilles Final8 helgen 24-26.februar hvor det spilles semifinaler for seniorklassene lørdag, og både finale og bronsefinale søndag. Med andre ord, er man sikret 2 Elverumskamper den helgen, uansett resultat i lørdagens semifinale. Juniorlagene sine semifinaler spilles fredag.

Når klokken blir 18.00 i morgen starter salget av helgepass og lagspakker for yngreslag. På et senere tidspunkt vil dagspass og enkeltbilletter til arrangementet slippes.

Priser på billetter:
Helgepass (Inkl. fredag) 1200kr for voksne og 750kr for barn
Dagpakke lørdag 800kr for voksne og 450kr for barn
Dagpakke søndag 900kr for voksne og 500kr for barn
Semifinale og bronsefinale pr. kamp 300kr for voksne og 200kr for barn

PS, når man kjøper helgepass må man velge hvilket lag man «tilhører» for å få sitte sammen med de andre som heier på Elverum.

Billetter kan kjøpes i Final8 appen eller på final8 sine nettsider.