Tradisjonen med julekamp fortsetter! – Elverum

Tradisjonen med julekamp fortsetter!

Tradisjonen tro arrangerer vi i år igjen julekamp hvor vi oppfordrer alle som skal på kamp å ta med seg en gave som vi donerer til Frelsesarmeen. Frelsesarmeen kan allerede nå melde om en dobling i faste familier som kontakter de for hjelp, så behovet er større enn noen gang. Det er et stort behov for gaver til barn og ungdom spesielt. For de som ikke ønsker å gi en gave, vil julegryta stå i FanZone hvor man kan donere penger som går direkte til Elverums befolkning.


Årets julekamp er den 5.desember, noe som også er datoen for siste gruppespill kamp i EHF European League!

Det er noen retningslinjer vi må følge for å kunne donere gaver til Frelsesarmeen – og de er som følgende:
Gavene må være ubrukt
Gavene må ikke være innpakket

Foto: Magnus Stenseth

For å virkelig komme i julestemning får vi også besøk av Kine Evensen som før kamp vil synge og i pausen inne i arenaen. Som tidligere vil både pepperkaker og gløgg deles ut til alle som vil ha i FanZone!

Så ta med alle du kjenner for et lite avbrekk i julestria med håndballkamp og julestemning i Terningen Arena!