Elverum Håndball + Sport 1 til 2028 – Elverum

Elverum Håndball + Sport 1 til 2028

Elverum Håndball forlenger sitt samarbeid med Sport 1 til 2028.

Vi er veldig glade over å ha forlenget vårt mangeårige samarbeid med Sport 1. Med nyåpnede lokaler på Amfi Elverum er vi godt fornøyd med å ha en så veldreven lokalforretning som vår samarbeidspartner.

Gjennom de siste månedene har vi hatt mange gode diskusjoner med Husumgruppen vedrørende videre samarbeid med Sport 1 kjeden. Vi var aldri i tvil om at vi ønsket å fortsette samarbeidet og vi har kommet frem til gode samarbeidsplaner som passer begge parter.

Vårt videre samarbeid ble presentert i Fan Zone i forkant av kampen mot Flensburg, hvor Sport 1 hadde egen stand med konkurranser og premier.

Markedssjef i Elverum Håndball Kalle Björkman sier følgende om det videre samarbeidet med Sport 1:

«Vi har gjennom høsten hatt fruktbare samtaler med Sport 1 om hvor begge parter har hatt gode og viktige synspunkter på hvordan et videre samarbeid burde se ut. Vi i Elverum Håndball er svært fornøyde med å ha kommet i mål med en avtale sammen med Sport 1. Vi har i mange år hatt et godt samarbeid med tidligere Hagen- sport, og har derfor en fin historie å se tilbake på. Samtidig så er det viktig for oss å se fremover og være en fremtidsrettet organisasjon, og derfor setter vi stor pris på at vi sammen med Sport 1 nå kan jobbe mot både kortsiktige og langsiktige mål».