Trenerteamet før møtet med Kadetten Schaffhausen! – Elverum

Trenerteamet før møtet med Kadetten Schaffhausen!

Når oppsettet for Europa League kom så skulle dette være den kuleste kampen i år. I kveld skulle alt stå på spill, vinneren ville gå videre og taperen ville være ferdig i Europa i årets sesong. Slik gikk det ikke. Kadetten Schaffhausen slo Flensburg i forrige runde og sikret seg dermed avansement fra gruppen før siste kamp spilles. Sterkt gjort av Kadetten og vi gratulerer dem med avansement.

Prestasjonen til Kadetten forrige uke viser hva vi står ovenfor i tirsdagens kamp, det er ett Europeisk topplag som kommer på besøk. Forrige sesong gikk de helt til kvartfinale i turneringen og de har gode forutsetninger for å gjenskape suksessen i år. Vi mener at dette er to jevne lag, som begge har nivået inne for å spille mellomspill i turneringen, og vi ønsker å vise det gjennom en god prestasjon i dagens kamp. For oss handler dagens kamp om å vise at vi har nivået til å matche lagene som kommer foran oss i gruppen. Vi viste mot Flensburg hjemme at vi har muligheter de dagene vi treffer, og vi kommer til å jobbe hardt i kampen for å gjøre dette til en slik kamp.

Kadetten er ett lag vi har stor respekt for, vi syns de er sterke taktisk og har ett meget fint og effektivt grunnspill. Tirsdagens kamp vil absolutt bære preg av mye taktikk og vi vil være avhengig av å treffe på kamp planen for å ha muligheten til å vinne. Vi trenger å få kontroll på deres meget gode duellspill, samt løse forsvarsspillet deres hvor de er strategisk sterke.

Vi gleder oss til å måle krefter mot de, og ser frem mot en spennende kamp med to gode lag. Vi håper å bevise for oss selv, klubben og byen at vi har noe i Europa å gjøre.

God kamp

Børge og Raymond