Lørdag får vi besøk av Valle og Nærbø i Terningen Arena! – Elverum

Lørdag får vi besøk av Valle og Nærbø i Terningen Arena!

Lørdag er det klart for årets siste hjemmekamp i Terningen Arena. På motsatt banehalvdel venter Nærbø som ligger på en 7. plass på tabellen. For våre gutter er det viktig å få samlet 4 nye poeng i serien, før julefreden senker seg. For å få hjelp på vegen ønsker de seg en fullsatt Terningen Arena i årets siste hjemmekamp, og dette kan nettopp du bidra med.

I tillegg til en håndballkamp fylt med fart og spenning, byr vår kampsponsor Skistar på fest i Fanzone før kamp. Her blir det fine aktiviteter for barna, og de får mulighet til å teste snowboardssimulator og hilse på den velkjente figuren Valle i vår Fanzone område.

Det er ingenting som er bedre enn å ta seg litt fri fra julestresset og tilbringe lørdagen sammen med oss i Terningen Arena.

Billetter kjøper du direkte i vår billettapp, eller her:

https://ehh.woow.no/#!/match/buy/884/