Lørdag venter Nærbø i årets siste hjemmekamp! – Elverum

Lørdag venter Nærbø i årets siste hjemmekamp!

Hva er vel bedre enn å se Elverum i årets siste hjemmekamp?

Nærbø tar turen fra Vestlandet for å kjempe om poeng i en kamp som er veldig viktig for begge lag. Hjemmelaget kjemper om gull mot blant annet Arendal, Kolstad og Runar, mens Nærbø ligger på en sjuendeplass og har sluttspillplassen innen rekkevidde. Men akkurat som i gullstriden er det utrolig jevnt mellom Sandnes, Halden, Nærbø og Bergen om de siste plassene i årets sluttspill. Når kampene i årets sesong er omtrent halvspilt så er det fem lag som har dratt i fra, mens de skiller kun sju poeng mellom BSK som ligger nest nederst og Halden som er nummer 6 på tabellen.    

Theodor Svensgård er i ferd med å gjøre sin aller beste sesong for Nærbø. Høyrekanten har lagd over fem mål i snitt og er en av nøkkelspillerne i laget som trenes av Atle Gudmundstad og Rune Haugseng. Nevnte Gudmunstad tok over etter at Fredrik Ruud tok sin hatt og forlot laget etter uenigheter midt i sesongen. Det blir spennende å følge den unge og uerfarne treneren i kampene som kommer.    

Hos Nærbø er det alltid mange blad Haugseng som briljerer ute på parketten. Toppscoreren i laget er hardtskytende Tord Haugseng, mens hans fetter Andreas Horst Haugseng er sett på som en av de beste midtspillerne i serien. Andreas prøvde lykken i Elverum, men i knallhard konkurranse med Tobias Grøndahl gikk det ikke helt som han ønsket. Det ble dessverre bare et snaut halvår på den gode midtspilleren til Nærbø i Elverum. I tillegg er den tøffe forsvarsspilleren Rassin Haugseng en viktig brikke for laget som har imponert stort de siste sesongene.      

Dessverre for publikummet ryktes det at evig unge Joachim Christensen er skadet, og dermed blir det ingen veteranduell i målet mellom han og Morten Nergaard. Elverum kommer til å gi alt for å vinne kampen som starter 16:00 på lørdag i Terningen Arena.

Ta med deg hele familien, en venn eller en ukjent å ta del av håndballgleden som vises i hallen. Vi håper på to poeng i en utrolig spennende og tøff kamp mot et godt Nærbø. Vi ses på kamp. HEIA ELVERUM!