Fantastisk utvikling – Elverum

Fantastisk utvikling

For oss som elsker norsk håndball og som vil at den skal vokse inn i himmelen er faktisk overskriften på denne tekst et understatetment.

Etter å ha spilt/arbeidet i norsk klubbhåndball i 15 år må jeg si at det vi opplever om dagen er en publikumsrevolusjon.

Jeg vet at jeg har vært ute i media et par ganger denne høsten gjeldende hvordan vi skal knekke koden med å kontinuerlig fylle Terningen Arena.

Foto: Veronika Stigaard Larsen

Mitt hjertesukk har aldri vært ment å rettes mot noen eller noe, det er mer det at vi som bygger Elverum Håndball ønsker jo å fylle hallen hver kamp og det er der vi legger lista for suksess eller nederlag.

Når så det fantastiske har skjedd rundt ligaen vår at flere og flere klubber fyller hallene så blir jo konkurranseinstinktet enda større.

For er det noe vi gjør om dagen i norsk herrehåndball så er det å fylle hallene. I går var det over 2500 på Drammen – Elverum og Fjellhammer som nesten aldri har publikum hadde over 1600 mot Kolstad.

Foto: Veronika Stigaard Larsen

Hele ligaen pulserer av energi og det er vel kun norsk media som ikke har fått det med seg.

Når vi har felles møter i Norsk Topphåndball så merker du at fler og fler klubber oser av energi og selvtillit, mange har høyere ambisjoner enn tidligere og alt dette smitter av seg på håndballsupportere som vil ta del av vår fantastiske sport.

Mange tror at vi i Elverum sliter med publikum om dagen, det er direkte feil og vi leder publikumsligaen med 2091 i snitt på våre kamper.

Og når vi starter om etter EM har vi tre kamper hvor vi går for over 2000 på alle tre.

1 februar vender serien med Drammen på hjemmebane, 4. Februar venter årets gratiskamp mot Bækkelaget, her er vi allerede oppe i 1500 billetter som er plukket ut.

Innledningen på våren avsluttes med Arendal hjemme og kjenner jeg Svermen riktig så kommer de med masse folk til Elverum, spesielt nå som de går fantastisk sporstlig for våre antagonister fra Sørlandet.

Vi har et momentum i norsk herrehåndball hvor vi nå kan bygge på en energi og faktiske tall som vi aldri tfør har vært i nærheten av. La oss nå sammen kraftsamle enda mer og fylle våre haller til randen.

Sammen bygger vi videre og tar ligaen oppover til en av Europas beste.

#sammenfornorskklubbhandball

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball

God Jul og Godt Nyttår til alle håndballvenner