Sammenforelverum kampen og Barnas kamp – GRATIS INNGANG! – Elverum

Sammenforelverum kampen og Barnas kamp – GRATIS INNGANG!

Søndag 4. februar arrangerer vi Sammenforelverumkampen. Denne dagen kommer Bækkelaget Håndball Elite på besøk i Terningen Arena og vi byr på stor fest med gratis inngang for alle tilskuere!

I 15 år har vi i samarbeid med alle fantastiske bedrifter i Elverum og omegn invitert til «Kronekamp». I år har vi døpt om denne kampen til Sammenforelverum kampen. Bakgrunnen for at vi har gitt konseptet vårt nytt navn er at vi gjennom vårt samfunnsarbeid det siste året har satt stort fokus på varemerket sammenforelverum, og vi mener at denne kampen har en enorm påvirkning på nettopp dette arbeidet.

Prinsippet med sammenforelverumkampen er enkel. Våre samarbeidspartnere bidrar med en sum per tilskuer, du blir med og fyller hallen til støtte for Elverum Håndball. Kampbilletten er gratis for alle tilskuere og det finnes ingen unnskyldning for å ikke møte opp og støtte guttene våre denne dagen.

I tillegg arrangerer vi Barnas Kamp denne dagen. I forbindelse med dette vil vi tilby aktiviteter som Valleshow, snowboardsimulator, ansiktsmaling og konkurranser for barn og ungdom i Fanzone før kampen. I tillegg vil hele vår yngresavdeling bli presentert på banen i pausen, og vi vil gjenta fjorårets store suksess med Barnas Pressekonferanse etter kampen.

Som om ikke det var nok – denne dagen vil våre spillere spille med drakten som vinneren av vår tegnekonkurranse har tegnet. Vinneren av konkurransen vil bli presentert i januar. Vi gleder oss stort til dette!

Dette blir en begivenhetsrik ettermiddag for mennesker i alle aldre, og vi oppfordrer deg til å hente ut billetter allerede nå.

Billettene kan hentes ut gratis i vår billettapp, eller her: https://ehh.woow.no/#!/match/buy/886/

Takk til våre samarbeidspartnere!

Elverum Håndball er bygget på dugnad, bidrag fra våre samarbeidspartnere og våre fantastiske fans.

I sammenforeleverum kampens ånd ønsker vi å rette en spesiell takk til alle partnere som gjør sammenforelverum kampen mulig! Uten dere hadde ikke Elverum Håndball vært i den posisjonen som vi er i dag. Sammen bygger vi fremtiden!

Ønsker din bedrift å bidra? Trykk her: https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/7fc00229-64a6-49c6-9034-a1c3fffe66d1?lang=no