Elverum Håndballs B2B Nettverk med tidenes år – Elverum

Elverum Håndballs B2B Nettverk med tidenes år

Store ambisjoner for framtiden

2023 går mot slutten og Elverum Håndballs nettverk avslutter dermed sitt 12 år som nettverk. Fra oppstart i 2012 ble vi sammen med de 63 medlemsbedriftene enige om at vi over tid skulle bygge Norges sterkeste og mest levende nettverk.

Vi ble fra start enige om at vi skulle bygge en kultur hvor vi virkelig bryr oss om hverandre og at det å være en del av nettverket skal gjøre en forskjell for den enkelte bedriften.

Vi har som langsiktig mål å få våre medlemsbedrifter opp og fram og at vi alle ønsker å være en del av noe større.

Når vi så summerer 2023 er det med stor glede vi konstaterer at vi for 12.året på rad har økt aktiviteten i nettverket, vi har hatt en god miks av møtevirksomhet, foredrag, work shops og ikke minst noen hyggelige fester sammen.

Nye samarbeidspartnere har kommet til og for 12 året i rad setter vi rekord med 151 medlemsbedrifter. Vi har en god miks av ulike bedrifter fra mange ulike bransjer som tilfører nettverket masse ulik kompetanse og input.

Dynamikken med medlemsbedrifter som har vært med i alle 12 år og det å stadig få inn nye gjør at vi har et veldig motivert nettverk som stadig jobber hardt for å utvikle det vi sammen skal få til.

Årets høydepunkter var Møtecupen i januar hvor vi satte ny rekord med hele 103 deltakende bedrifter som gjennomførte 1200 møter på en dag og ikke minst partnerturen vi hadde til Flensburg i november hvor knyttet tette bånd og utviklet nye tanker rundt hva vi skal arbeide med framover.

For oss som klubb er vi utrolig privilegerte som har samarbeidspartnere som virkelig arbeider profesjonelt inn i nettverket og som bidrar med full kraft og kunnskap for at vi sammen skal utvikles og få til enda mere verdiskapning for hverandre.

2024 og ambisjonene øker

Vi starter opp 2024 med et brak nå vi i løpet av to uker gjennomfører både en Møtecup som per dags dato har 116 påmeldte bedrifter og Agenda Innlandet – Opp og Fram den 24.januar hvor vi sikter på rekorddeltakelse med over 600 deltakere fra næringsliv og politikken.

Å få være en sentral kraft i at våre partnere skal øke sinn omsetning, få ta del i kompetanseheving og ikke minst ha det morsomt sammen gir så mye mening. At vi som felles plattform samles rundt Elverum Håndball gir klubben en ekstremt stabil plattform å bygge videre på.

Alle vet at Elverum Håndball har store ambisjoner med kjernevirksomheten «selve håndballen» men de ambisjonene kunne vi aldri ha hatt uten vårt nettverk av partnere som lojalt er med og bygger plattformen til vår kjære klubb.

Framover blir det enda viktigere å levere på verdiskapning og se til at våre partnere kommer seg gjennom de usikre tidene vi er inne i.

Sammen skal vi se til at våre partnere blir vinnere og at framtiden blir lys for alle.

Vi er utrolig takknemlige til alle som velger å være en del av det som i dag er et veldig levende nettverk (kanskje Norges mest levende) og vi lover at ambisjonene som settes for framtiden er høye og ambisiøse.

#sammenforelverum #sammenforinnlandet

Godt Nyttår til samarbeidspartnere, supportere og frivillige

/Markedsansvarlig i Elverum Håndball /Kalle Bjørkman