Bakken Øien kommer hjem! – Elverum

Bakken Øien kommer hjem!

Det er med stor glede Elverum Håndball i dag kan meddele at Elverumsingen Vegard Bakken Øien igjen blir Elverumsspiller!

Bakken Øien som de siste sesongene har voktet buret for Fjellhammer, tiltrer Elverumstroppen allerede fredag og skal vokte buret for de svarte og hvite sammen med Morten Nergaard og Scott Wolkoff ut sesongen!

29-åringen er oppvokst i Styggberget i Elverum og har gått gradene gjennom Elverum Håndball Yngres og Hernes Håndball på vegen til Elitehåndballen.

Bakken Øien gjorde jobben sist han var ikledd svart og hvitt og stoppet både europeiske storlag og nasjonale rivaler mang en gang sist han var Elverumsspiller. I 2018 så han seg derimot mot nye utfordringer og gikk til Nærbø hvor han i mange år var en svært viktig brikke i suksesslaget fra Jæren og tok gull i EHF European Cupen sammen med Jærbuene i 2022.

Etter suksesssesongen med Nærbø gikk turen videre til Fjellhammer hvor han fram til nå har voktet buret for de grønnkledde.

Siden Vegard sist var Elverumsspiller har han i tillegg til suksess på banen også stiftet familie på hjemmebane.

29-åringen kommer nå tilbake til Elverum for å bidra i moderklubben hvor Robin Haug og Simon Mizera er ute med langtidsskade. Nå blir han igjen makker med legenden Morten Nergaard og motstanderne skal virkelig se opp for hva de to Elverumsgutta kan byghe av vegg bakerst i banen!

«Vi er veldig glade for at Vegard er på plass hos oss. Vegard her gjennom mange år vist at han er en veldig stabil eliteserie-keeper, og i tillegg er han en Elverum-gutt som alltid leverer 100%», sier en fornøyd Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg!

Bakken Øien er ikke bare en solid keeper og familiefar han har også en klisterhjerne de fleste av oss bare kan drømme om. Sjekk ut hans evne til å huske resultater i videoen under:

https://fb.watch/pvPBLtOrFn/

Vi ønsker Vegard hjertelig velkommen Hemmat, og gleder oss til å se han i aksjon etter landslagspausen!