Elverum inviterte til ny supporterfest og delte store nyheter! – Elverum

Elverum inviterte til ny supporterfest og delte store nyheter!

Mandag kveld var det duket for supporterkveld på Central Scene og Elverumssupporterne hadde som alltid møtt opp i hopetall, klare for å høre mer om klubbens arbeid, fra blant annet Nils Kristan Myhre i sportslig utvalg.

Det ble en begivenhetsrik kveld for de fremmøtte som fikk gode nyheter og svar på sine spørsmål, Deriblant lanserte Nils Kristian Myhre flere signeringer for kommende sesong fra Scenen på Central Scene!

Deretter var det klart for storskjem, hvor Norge møtte Slovenia til siste kamp i EMs innledende runde!

Disse signeringene ble annonsert mandag kveld!

Rickhard Frisk

Den svenske Alingsås målvakten Rickhard Frisk har blitt enig med Elverum om en langtidskontrakt som strekker seg fra sommeren 2024 til 2026. Frisk har spilt store deler av sin karriere i nettopp Alingsås, men har også vært utenlands med flere klubber i Danmark, den svenske målvakten er ikke kun kjent for sin evne til å stenge buret men også for sine utkast som og evne til å spille opp sine medspillere til 100% sjanser.

Frisk spilte i Alingsås fram til 2017, da han gikk til KIF Kolding og gjorde 3 sesonger der, før han fikk 2020/2021 sesongen i Holstebro, siden dro han tilbake til Alingsås hvor han nå har stengt buret for svenskene og nå gjør seg klar for minimum 2 sesonger i svart og hvitt her i Norge.

Svensken er førdt i 1992 og fyller 32 i mars, han er 191cm lang og 88kg spenstig målvakt! Han har under sitt opphold i Holstebro fått prøvd seg i EHF European League, og har flere sesonger i EHF Cupen med Alingsås.

Nå ser altså målvakten seg om etter nye utfordringer og tiltrer Elverums-troppen til sommeren!

Mathias Larson

Den danske playmakeren Mathias Larson er klar for Elverum fra sommeren 2024, også han med en langtidskontrakt til 2026. Larson har den siste sesongen vært å se i Elverums rivalklubb ØIF Arendal hvor han har vært en svært viktig brikke i sørlendingenes prestasjoner. Denne sesongen har han vist seg å være blant de desidert beste i norsk Eliteserie og har vært en kanonsignering for ØIF Arendal.

Stjerneskuddet Larson har tatt den norske serien med storm og med sine kun 22 år vist at han kan bli en klassespiller med årene. Med sine 186cm på strømpelesten og 85 kg har han denne sesongen vist at han kan spille ut erfarne forsvarsspillere i den norske serien.

Larson som er født i 2001 har forhistorien fra danske Århus og GOG. Fra 2022/2023 sesongen har han spilt i ØIF Arendal. Så langt denne sesongen har han satt inn hele 113 seriemål for sørlendingene 15 kamper, og har 14 scoringer i NM på ØIF Arendals 2 kamper.

Larson har i tillegg til å spille EHF European Cup med Arendal, skaffet seg erfaring i Europa med GOG i EHF European League!

Fra Danmark til Sørlandet og nå setter dansken snuten for Elverum og en videre håndballkarriere enda lenger nord i Europa.

Eirik Soløst

Eirik Soløst har allerede gjort seg godt kjent i Elverumstrøya, nå har han forlenget sin kontrakt med de svarte og hvite. Vingen som er født og oppvokst i Elverum og i klubbens rekker har øevert varene i tospann med Sindre Heldal og sikret seg en kontraktsforlenging som strekker seg til 2026.

Venstrekanten Kulvedrøsten Soløst er førdt i 2005 og har mange år fremfor seg i håndballskoene, han har vist god utvikling i lang tid og vokst som spiller siden han tok seg inn på A-laget. Nå får han muligheten til å fortsette utviklingen i sin egen moderklubb og fortsette å lære tips og triks fra makkeren Sindre Heldal.

Vegard Bakken Øien

Som klubben annonserte tidligere denne uka har Elverum Håndball blitt enige med Fjellhammer om å hente hjem 29-åringen resten av sesongen. Etter noen sesonger i Nærbø og nå sist i Fjellhammer vender Elverumsingen nå nesa hjem til Terningen Arena hvor han nok engang skal vokte buret med sin gamle keeperkollega Morten Nergaard ut sesongen.