Bring + Lerøy! – Elverum

Bring + Lerøy!

I helgen er det duket for håndballfest i Terningen Arena. Vårt G18 lag spiller andre runde i Lerøyserien, mens vårt J16 lag skal spille andre runde i Bringserien.

Lørdag 20. januar spiller vårt G18 lag Lerøy serie. I seriens første runde som gikk av stabelen i november fikk laget med seg 2 poeng. De hadde ikke marginene med seg i første kamp mot Asker og tapte 26-25. I kamp nummer to vant de komfortabelt 31-23 mot Fyllingen, og de ligger før runde nummer 2 på en tredjeplass på tabellen. I helgen venter Strindheim og Ros på motsatt banehalvdel, og det er ventet to spennende oppgjør.

Elverum G18 sine kamper spilles som følger:

20. januar – kl. 11:00 – Strindheim – Elverum

20. januar – kl. 19:00 – Elverum – Ros

Søndag 21. januar spiller vårt J16 lag Bring serie. I seriens første runde som også gikk av stabelen i midten av november ble det en seier og et tap for jentene. I første kamp vant jentene 31-23 mot Grane Arendal, men fikk det litt tøffere mot Son og tapte den kampen 24-23. Jentene ligger før runde nummer 2 som nummer tre på tabellen. I helgen kommer Gulset og Reistad på besøk til Terningen Arena, og det blir spennende å se om jentene kan ta med seg flere poeng inn i neste runde.

Elverum J16 sine kamper spilles som følger:

21. januar – kl. 10:00 – Gulset – Elverum

21. januar – kl. 18:00 – Elverum – Reistad

Møt opp i Terningen Arena og hei frem våre unge og talentfulle håndballspillere!