Å bety mest mulig for flest mulig – Elverum
Foto: Magnus Stenseth

Å bety mest mulig for flest mulig

Aldri tidligere har et håndballmesterskap blitt sett av så mange mennesker. Både i arenaene i Tyskland og via TV verden rundt som det EM i 2024 har blitt. Å se 5000 fra Færøyene (10% av befolkningen) fullstendig dominere Berlin, eller 10 000 dansker i Hamburg, for å ikke nevne vertsnasjonen som spilte alle kamper foran 20000+ gærne tysker.

Fantastisk for håndballen og virkelig noe vi skal bygge videre på når Eliteserien starter opp igjen.

Først ut for Elverums del er to virkelige festaftener i Terningen Arena. Torsdag spilles det toppkamp mot Drammen som hvor resultatet har utrolig mye å si for fortsettelsen av sesongen. Søndag venter Bækkelaget i årets Sammenforelverumkamp, og allerede nå er det plukket ut over 2000 billetter så her går det mot full hall!

Når vi bygger Elverum Håndball gjør vi det alltid med utgangspunkt i klubbens visjon «Å bety mest mulig for flest mulig».

Enten det gjelder våre 6-åringer som tar sine første skritt på håndballbanen, våre rullestollag, tilrettelagt håndball eller våre håndballskoler så ønsker vi at det skal bety akkurat det – mest mulig for flest mulig.

Det var med stor stolthet vi sammen med McDonald´s slapp konseptet med håndballskole for kun 69 kr i forrige uke. På 22 timer ble alle plasser revet vekk og når det skjer føler man virkelig at man har truffet med konseptet. Vi lever i en tid hvor mange sliter med å få det til å gå rundt. Det at vi da kan ta samfunnsansvar og tilby håndballskole nesten gratis og gjensvaret er fullbooket på under et døgn. Ja da er det for oss å bety mest mulig for flest mulig.  

En annen måte å bety mest mulig for flest mulig er når vi i klubbens regi er med og arrangerer Møtecup for 114 bedrifter hvor det gjennomføres nesten 1500 møter på en dag. Eller når vi sammen med NHO og andre arrangerer Agenda Innlandet med over 700 deltakere fra næringsliv, politikere og andre.

På torsdag når vi møter Drammen kjører vi konseptet Studentkampen. Det er da våre høgskolestudenter vi ønsker å fokusere på av oss som klubb. For en veldig billig penge kan de få se toppkamp mot Drammen, være med på quiz, spise god mat og etterpå blir kjørt over til Central Scene for mer moro.

Søndag er det de minste vi retter oppmerksomheten mot, da kjør vi Barnas kamp med masse aktiviteter for de minste, presentasjon av Elverum Håndballs yngres avdeling, og etter kampen arrangerer vi Barnas pressekonferanse.

Summen av alt vi driver med skal som jeg nevner lenger opp i teksten være med på å bygge en tilhørighet for alle.

Vi som klubb ønsker virkelig å gjøre håndball tilgjengelig for hele våre region, du som leser dette skal føle at du er en del av oss og vi er en del av deg. Sammenforelverum er ikke en #, nei det er måten vi bygger Elverum Håndball på. Tobias Grøndahl er fantastisk og viktig, men du er akkurat like viktig som Tobbe og det er sammen vi er som best.

Vi gleder oss til å ta imot deg og alle dine venner på kamp igjen

Sammen fyller vi Terningen Arena og bygger videre på snart 80 år av stolthet, tilhørighet, kultur og samhold.

Vi er Elverum Håndball og vi er best sammen

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball