På søndag er vi sammenforelverum! – Elverum

På søndag er vi sammenforelverum!

Etter seier i forrige kamp mot DHK er det duket for ny kamp i Terningen Arena. Denne gangen er det Bækkelaget som tar turen opp fra Oslo for å kjempe om poeng. De gulkledde som trenes av Jørgen Laug kommer fra en god prestasjon mot Arendal i forrige serierunde, men dessverre for Laug så vant Arendal med to mål i den kampen. I forrige oppgjør mellom lagene var det et jevnt oppgjør der Elverum trakk det lengste strået og vant knepent 31-30. I den kampen var Tobias Grøndahl helt outstanding med 13 mål. Til nå i årets sesong ligger BSK veldig utsatt til med sine 9 poeng. Det gjør at veien ned til 1.divisjon er kortere enn opp til sluttspillplass. Det vil si at det er en utrolig viktig kamp for begge lag i Terningen Arena på søndag klokken 16:00.

For BSK er det fortsatt storscorer Jens Dolberg som drar det aller meste av lasset. Med sine 99 mål i årets sesong er han spilleren Elverum må stoppe på søndag om de skal henge på i gullkampen. Dolberg er kjent for sitt tunge skudd fra distanse, og i tillegg er han god fra straffemerket. Nærmest han på toppscorerlisten er en annen danske. Christoffer Langerhuus ligner litt på Mikkel Hansen med sitt lange hår, men som spiller er han linjespiller som er bevegelig og som har gode avslutninger. Langerhuus finner ofte riktig rom og det har resultert i over fire mål i snitt for Oslolaget.

Gutta fra Ekeberg har vært oppe i divisjonen i en årrekke, og er kjent for å ha mange unge sultne spillere som er på vei opp og frem. Unge spillere som Emil Havsgård, Mads Ødegård og Sondre Solheim har levert fint i årets sesong. Spesielt Havsgård er en spiller som kan komme til å prege norsk eliteserie i årene fremover om han fortsetter den gode utviklingen han har hatt den siste tiden.

I Elverum ble det kjent at Tobias Grøndahl er inne i sin siste sesong. Stortalentet skal videre til GOG etter denne sesongen etter fem meget gode år i klubben. Vi er helt sikre på at spilleren som i sin tid vraket Haslum til fordel for Elverum kommer til å gi alt for at Elverum skal vinne alle kampene som er igjen av årets sesong. Laget slet i deler av kampen mot DHK sist, men over 60 minutter viste det seg at det var klasseforskjell på lagene. Den selvtilliten håper Børge Lund og Raymond Hamar at de tar med seg inn i ukene som kommer. Kampen mot BSK har avkast 16:00 på søndag. Det er ventet mye folk og god stemning.

Vi ses på kamp, som for anledningen er årets sammenforelverum kamp! Det betyr gratis inngang for alle tilskuere, så det er ingen unnskyldning for å ikke hente ut en billett og bli med på folkefesten.

HEIA ELVERUM!