Onsdag venter Nærbø i Sparebank Vest Arena! – Elverum

Onsdag venter Nærbø i Sparebank Vest Arena!

Onsdag reiser Elverum til Vestlandet for å møte Nærbøs håndballgutter til dyst. I årets sesong har Nærbø tatt 17 poeng på sine 17 kamper. Alte Gudmestad tok over etter at Fredrik Ruud valgte å forlate klubben før jul. Selv om laget har byttet trener så er laget det samme som tidligere. Tord og Andreas Haugseng er guttene som drar det meste av lasset. Det som blir spennende å se er om guttene spiller kampen mot Elverum. Ingen av guttene var med i forrige oppgjør mot Drammen, der Nærbø spilte uavgjort i Drammenshallen. Tidligere Elverum spiller Andreas Haugseng ble hjemme i vente på å bli far til sitt første barn, mens Tord var ute på grunn av sykdom.

31-31 mot DHK er veldig bra når så sentrale spillere mangler. I tillegg manglet førstevalget på høyre bakspiller, Lars Sigve Hamre i den kampen. Men unge Jesper Røiseland viste hvorfor han er sett på som et veldig stort talent i norsk håndball. Fem mål og åtte assists mot Drammen var med på å bidra til at vestlendingene kunne juble for ett poeng i den kampen. John Thue ute på venstrekanten til Nærbø var som vanlig veldig solid. Etter å ha sittet å sett på Sindre Heldal i noen år har virkelig utviklingen skutt i været i takt med den tilliten som han har fått i Nærbø. Thue er nå en av de aller beste spillerne i laget som i hovedsak er preget av en veldig sterk 98-generasjon.

Av andre spillere Elverum må se opp for så er 04-modellene Torger Edland og Lars Eirik Larsen to spillere som har vært veldig gode den siste tiden. Edland er fantastisk bakover, mens Larsen er en smart linjespiller som er vanskelig å få tak i. Begge spillerne forsvinner etter sesongen, og de er nok gira på å gjøre en god innsats i den siste perioden sin for barndomsklubben.

I forrige kamp mot Nærbø ble Ole Nærland toppscorer. Nærland er en god avslutter som alltid gir 100% for laget sitt. Med sin oppfostrende spillestil vil han alltid gå på banen for å vinne, og han får alltid lagkameratene sine med seg. En skikkelig lagsspiller som alle lag hadde dratt nytte av.

I Elverum sto Magnus Søndenå over forrige kamp, men forhåpentligvis er han tilbake igjen til dyst på onsdag klokken 18:00. Børge Lunds lag har hatt en fin start i 2024 med to av to seire, og håper på å fortsette den positive trenden allerede i neste kamp. Vi går for to poeng. HEIA ELVERUM!