Tor Inge er Årets Kollega 2023 – Elverum

Tor Inge er Årets Kollega 2023

Sammen med Veksthuset Personal har vi gjennomført kåringen av «Årets Kollega». Bakgrunnen for dette er at vi alle har en kollega som gjør det lille ekstra enten for enkeltpersoner, eller for arbeidsmiljøet som helhet. Denne personen er en som viser ekstra omsorg og lytter til sine kollegaer på arbeidsplassen, eller det kan være den personen som alltid har ekstra kapasitet og bistår med arbeidsoppgaver der det er behov. Det kan være kollegaen som viser gode holdninger i møtet med andre kollegaer og ledelse. Felles for de alle er at de bidrar til en smidigere arbeidshverdag, økt trivsel på arbeidsplassen og forbedret arbeidsmiljø.

Vi har nå vært gjennom både nominerings- og stemmeperioden og vinneren ble presentert i pausen av Elverum – Drammen tidligere i februar.

Den som kan smykke seg med tittelen «Årets Kollega 2023» er Tor Inge Asmundsen. Tor Inge jobber som selger i Ramirent.

Da Tor Inge ble nominert var det med følgende nomineringstekst: «Tor Inge Tor Inge, vår eminente selger i gamle Hedmarksområdet. Han stepper inn i alle roller, operativt eller administrativt når det trengs. Han bryr seg om andre, og at alle skal komme trygt hjem fra jobb etter endt dag. Selv jobber han gjerne til langt på kveld for at vi sammen skal klare av brasene i travle tider. Ikke er han snauere enn at det er han som kommer først dagen etter også, så vi andre kan nyte varm kaffe når vi etterhvert kommer draendes. En kjernekar med et stort hjerte«.

På sin egen hjemmeside beskriver Ramirent Tor Inge som en person som inkorporerer service med et smil i sitt daglige virke. Han viser en ekstraordinær innsats for å støtte både enkeltpersoner og arbeidsmiljøet som helhet. Og med sitt engasjement og sin positive innstilling bidrar han til å skape et trivelig og effektivt miljø for alle rundt seg.

Under stemmeperioden sanket Tor Inge inn hele 21% av stemmene.

Sammen med Veksthuset gratulerer vi Tor Inge så mye med tittelen «Årets Kollega 2023»!