Raymond Hamar gir seg i Elverum etter sesongen – Elverum

Raymond Hamar gir seg i Elverum etter sesongen

Etter nesten to tiår i Elverum Håndball har Raymond Hamar gitt beskjed om at han ønsker nye utfordringer etter sesongen. Sportslig leder Nils Kristian Myhre er full av lovord om mannen med lengst fartstid i klubben:

– Raymond har vært med å bygge opp noe helt unikt, og har en stor del av æren for den sportslige oppturen som klubben har opplevd det siste tiåret. Med sin håndballkompetanse og pedagogiske tilnærming har han gjort en stor jobb både rundt A-laget, og med klubbens unge spillere. Han har i tillegg vært et viktig lim i det etter hvert store sportslige støtteapparatet rundt a-laget. 

Det er selvsagt vemodig at Raymond velger å gjøre noe annet. Samtidig så har han 19 sesonger bak seg i klubben, og da forstår vi også hans ønske om å gjøre noe annet. Raymond er like glad i Elverum som vi er i han, så jeg ser ikke bort fra at våre veier møtes igjen, sier Nils Kristian Myhre.