Klart for Semifinale i NM! – Elverum

Klart for Semifinale i NM!

Semifinalen nærmer seg, og det er KRS som venter i Sør-Amfi for Elverum. Elverum har som ambisjoner om å gå til finalen, men da må de vinne lørdag kveld klokken 17:00. Kampen spilles i Arendal og det gjør at KRS nesten har hjemmebanefordel denne kvelden. KRS har slitt denne sesongen i seriespillet, men når cupen er i gang har de fortjent spilt seg frem til Final8 etter at de slo Halden med to mål i kvartfinalen. Det blir spennende å se hvordan de mobiliserer i en kamp der det er vinn eller forsvinn med tanke på NM-gullet.

For Jonas Elverhøy kommer kampen til å bli spesiell. Etter å ha vunnet en del titler med Elverum, skal han nå forsøke å hindre barndomsklubben fra å ta nye medaljer- Venstrebacken har slitt med skader de siste sesongene, men med sine 204 cm er det et enormt potensial i 2000-modellen. Om KRS slår Elverum så vil vi garantert heie på den sympatiske elverumsingen i finalen på søndag. 

Ute på høyrekanten har KRS en veldig bra duo i Mikkel Mortensen og Tollef Lindqvist. Sistnevnte er toppscorer for KRS i serien, og er en viktig spiller, som også er god i kontraspillet. På høyre bakspiller har Preben Nord-Varhaug levert fint i skadefraværet til Øyvind Frigstad. Frigstad var skadeplaget, men det kan hende han bli klar til kampen mot Elverum på lørdag.

KRS har også den danske duoen Anders Hansen og Loke Brassen. To gode målvakter som kan stenge buret på gode dager. Det er generelt ganske mange danske spillere i KRS, og de har hentet en rekke spennende, unge spillere. Det blir spennende å se om de klarer å ta de stegene som skal til for at sørlendingene skal klatre på tabellen utover sesongen. I midten har de også lillebroren til Stine Bredal Oftedal. Herman er en kjapp playmaker som også er god til å lage mål for KRS. 

I Elverum er alle klare for kamp. Å forhåpentligvis spille så tette matcher som lørdag og søndag kan by på litt utfordringer. Heldigvis har Lund og Hamar vist gang på gang at de stoler på den gode bredden de har i laget, og om de skal være så heldige å vinne på lørdag, så kan rulleringen være gull verdt i en eventuell finale mot Haslum eller Kolstad. Vi håper selvsagt på finale. HEIA ELVERUM.