Ta din neste firmatur i skogen sammen med Finnskogen Adventures! – Elverum

Ta din neste firmatur i skogen sammen med Finnskogen Adventures!

Vi i Finnskogen Adventures har ett stort ønske: Å videreformidle vår genuine glede av å være på tur samt den ærefrykten vi har for skogen og dens skapninger. Vi ønsker å skape rom for ro, gode samtaler og refleksjoner, gjerne rundt et bål. Opplevelsen setter vi sammen i forhold til de behov og ønsker kunden har, vi kan tilby turer til alle årstider, tre-timers eventer og flerdagers turer.

Vår signatur er bålet og roen man finner der.  

Foto: Andreas Kokkvoll

Finnskogen Adventure har base i Elverum med kontor på Norsk Skogmuseum. Vi har erfaring med vinterovernatting opp til 45 personer, trugeturer og padleturer. Vi er godt vant med engelskspråklige kunder, og finner løsninger for de fleste behov.

Vi kan arrangere «bålhygge» med og uten smaksopplevelser på Prestøya eller i Finnskogen. Vi kan tilby padleopplevelser i Kynna, elgsafari til fots med hund (små grupper) samt fullmånenatt ute (eller i vedfyrt telt) på ei myr i Finnskogen.

Foto: Andreas Kokkvoll

For mer informasjon, ta kontakt med:

Finnskogen Adventures AS

Hernesvegen 608, 2410 Hernes

Telefon: +47 919 01 923

E-Mail: firmapost@finnskogenadventures.com

Facebook: https://www.facebook.com/FinnskogenAdventures/

Web: http://www.finnskogenadventures.com