Takk McDonald´s! – Elverum

Takk McDonald´s!

I tre dager til ende har vi hatt fantastiske opplevelser sammen med 115 ivrige barn!

Mandag møtte en gjeng spente barn opp til 3 dagers håndballskole i Ydalir. Det var lagt opp til dager fylt med aktiviteter med ball i fokus. Barna ble delt inn i grupper og utfoldet seg på arealet vi hadde til rådighet. I tillegg var det lagt opp til noen uteøkter for å sikre frisk luft og lek.

Onsdag var gjengen samlet for siste gang og dagen startet som de andre dagene med ball-lek og et høyt aktivitetsnivå hos alle barn. På ettermiddagen samlet vi alle deltakerne og de fikk utdelt diplom for deltakelse på håndballskolen, og gavekort fra McDonald´s. I tillegg fikk de besøk av 5 av våre herrespillere. Energien økte enda noen hakk når spillerne kom inn i hallen, og det hele ble avsluttet med autograf skriving. Noe som skapte stor entusiasme blant barna.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle barna som deltok på McDonald`s håndballskole sammen med oss.

Vi ønsker også å takke McDonald´s som ga så mange barn muligheten til å delta på håndballskole i vinterferien for kun 69 kr. Barna hadde tre dager fullspekket med aktivitet, og vi fikk tilbakemeldinger om at både barn og voksne opplevde dette som et godt vinterferie tilbud. Håndballskolen underbygger vårt samfunnsarbeid som vi arbeider hardt med og hele tiden ønsker å utvikle. McDonald`s er stolt samfunnspartner til Elverum Håndball og vi gleder oss til videre samarbeid.