Vi tar imot Halden! – Elverum

Vi tar imot Halden!

En uke har gått siden Elverum tapte knepent i cupfinalen mot Kolstad, og nå er det tid for å revansjere seg mot Halden i serien. Før denne runden ligger Elverum på 2.plass med sine 33 poeng, mens Halden kjemper en hard kamp om å holde seg innenfor sluttspillplassen. Haldenserne ligger på 8.plass med 18.poeng, og har en luke ned til Sandnes som har 15. Om Jan Thomas Lauritsen sitt lag vil se oppover på tabellen så er det kun ett poeng som skiller de og Bergen på tabellen. Det er dermed en viktig kamp for begge lag i Terningen Arena på lørdag klokken 18:00.

For Halden er det noen kjente fjes. Jørgen Jansrud er fortsatt en viktig brikke både defensivt og offensivt. Det begynner å bli en del år siden han var i Elverum, men etter en del år ute har han fortsatt den gode skuddarmen og han har blitt enda bedre i vurderingspillet sitt. Så langt denne sesongen har Eidskogingen 94 spillemål for Halden, og er med det den spilleren som har klart flest spillemål. Foran seg på toppscorerlisten har han Mikkel Madsen, men dansken har en rekke straffemål i tillegg. Madsen er ny foran denne sesongen, og har erstattet Truls Grøtta på en fin måte i midten for laget fra grensebyen.

I målet har Halden sin beste og viktigste spiller i Nicolai Neupart. Dansken har vært meget god for «ulvene», og kronet det med å signere ny kontrakt i vinter. Hans makker Jonas Stenersen måtte dessverre gi seg denne uken på grunn av studier, så inn har den unge målvakten Eskil Sterri kommet. Det blir spennende å se hvordan Halden gjør det om Neupart ikke leverer varene i kampen mot Elverum på lørdag.

Halden har hamarsingen Kristian Lornstad på linja sammen med Jonas Neve Byrresen. Etter at Lornstad gikk til Halden for snart to sesonger siden har utviklingen vært veldig bra. Linjespilleren spilte også Lerøyserie(G18) for Elverum, mens han gikk på Wang toppidrett under vår eminente assistenttrener Raymond Hamar. Det blir fint for Lornstad å komme til Terningen Arena med masse kjentfolk på tribunen, så får det være opp til Elverum å prøve ikke være for gjestfrie i kampen om poengene.

I Elverum er det nå kun serien som gjelder. Laget til Børge Lund kommer til å selge seg dyrt for to poeng i hver eneste kamp. Og alle poengene teller. Laget kan med litt flaks ta gullet fra Kolstad, men om det ikke skjer er det selvsagt viktig å spille seg så gode som mulig til når sluttspillet starter. Vegard Bakken Øien er mest sannsynlig tilbake i målet for Elverum etter at han ikke kunne delta i NM ettersom han spilte for Fjellhammer tidligere denne sesongen.

Kom til Terningen Arena 16:00 på lørdag når Elverum tar imot Halden. Vi håper på å se deg, og vi skal blø for drakta i kampen om to poeng. HEIA ELVERUM!!