Søndag venter Kristiansand på bortebane! – Elverum

Søndag venter Kristiansand på bortebane!

På søndag er det nok en gang ny kamp for Elverumsgutta. Denne gangen er det en tøff bortekamp mot KRS som venter. Selv om KRS har gjort det så godt til nå i sesongen, er det et godt lag som venter. I hjemmekampen vant Elverum kun med ett mål i en ordentlig sliteseier. 27-26 vant de hvitekledde i en kamp der Antonio Serradilla ble banens beste. For Kristiansand var Loke Peter Brassen best. Målvakten hadde en meget god match i målet til sørlendingene.

Sammen med Brassen utgjør Anders Lynge en veldig god duo. Danskene har masse erfaring, og begge er gode nok til å stenge buret for laget sitt. Målvaktsduellen mellom Nergaard/Øien og danskene kan fort være det som avgjør kampen i sitt lags fordel. I forrige serieoppgjør var det Mizera og Haug som sto i målet til Elverum, så det er en helt ny duell du kan følge i kampen som spilles 18:00 på søndag.

KRS kommer fra en seier 43-38 seier mot Viking TIF. I den kampen mente tidligere Elverum-spiller Jonas Elverhøy på X/twitter at han og Bjarni Í Selvindi var en dødelig duo i målprotokollen for Kristiansand. Elverhøy noterte seg for to scoringer i den kampen, mens Selvindi var helt outstanding og hadde heel 17 scoringer i den kampen. Meget imponerende av bakspilleren, og det har nok Børge Lund fått med seg, så blir det spennende å se om hva Elverum gjør for å stoppe formspilleren til KRS.

De fleste Elverumssupportere husker kanskje at lagene også møttes for ikke så lenge siden i semifinalen i cupen. I den kampen vant Elverum også kun med ett mål etter at KRS kastet bort siste mulighet. I den kampen var Tollef Lindqvist den beste spilleren. Med sine sju mål fra høyrekanten var han en spiller som skapte mye hodebry for Elverum. Etter den kampen har også KRS vunnet alle sine kamper. To ganger mot Haslum, og som nevnt siste kampen mot Viking TIF.

Av andre spillere som Elverum må passe litt ekstra på så er Herman Oftedal en god midtspiller som setter opp alle spillerne rundt seg godt. Han har en god linjespiller i Sasser Sonn som han finner hver gang muligheten byr seg, så midtforsvaret til Elverum må stå tett og kompakt for å ikke gi duoen alt for mye spillerom i kampen. Kampen har avkast 18:00 i Aquarama. Vi går for to poeng i en vanskelig kamp mot et lag som vi har slitt mot i oppgjørene i årets sesong.

HEIA ELVERUM!