Sammen mot Europa! – Elverum

Sammen mot Europa!

Endelig er den her. Sesongavslutningen. Den beste tiden av året, tiden der alt skal avgjøres. Det er nerver og drama, det er blod og svette, det er jubel og fortvilelse. Det er i løpet av de neste to månedene at alt avgjøres. Hvem står igjen på topp, hvem får medaljer, og hvem må slukøret starte oppkjøring til neste sesong uten annet enn heder og ære i premieskapet.

Og ikke minst skal det avgjøres hvem som får representere Norge i Europa. Med fire kamper igjen har vi et solid grep om plassen som sikrer deltakelse i European League. Men, det gjenstår fire tøffe kamper. To av dem i magiske Terningen Arena. En arena som på sitt beste er fryktet blant de aller største lagene i Europa. En arena som på sitt beste med 2500 elleville tilskuere skaper en stemning som mange bare kan drømme om.

Og allerede førstkommende onsdag har vi muligheten til å gjøre Terningen Arena elektrisk, i en uhyre viktig kamp for å sikre en plass i Europa neste sesong, når Runar kommer på besøk. Vi vet at spillerne kommer til å gi alt de har på banen, spesielt hvis de har hele Terningen Arena i ryggen. For vi vet alle hvor magisk Terningen Arena kan være, når stemningen er elektrisk og taket løftes.

Så kommer det selvfølgelig et sluttspill. Et sluttspill hvor vinneren får den gjeveste plassen i Europa, nemlig Champions League. Men, det får vi komme tilbake til senere, for nå er det Runar og serieavslutning som gjelder!

Vel møtt til toppkamp i Terningen Arena førstkommende onsdag 20.03.24 klokken 18.15.

Med sportslig hilsen

Hans Fredrik Cordt-Hansen

Daglig leder