Solid Grøndahl sendte Norge til OL i Paris! – Elverum

Solid Grøndahl sendte Norge til OL i Paris!

Denne uka er det landslagspause for flere av Elverumsgutta. Tobias Grøndahl og Kasper Lien er i aksjon i OL-kvaliken, hvor Håndballgutta nå har lagt bak seg to kamper og sikret to seiere mot henholdsvis Portugal og Ungarn.

Torsdag vant Norge 32-29 mot Portugal, med Tobias Grøndahl som en viktig brikke speseilt i den første omgangen mot portugiserne.

Lørdag kveld var det Ungarn som sto for tur og en seier her ville sikre Håndballgutta billett til OL i Paris. Nok engang viste Tobias Grøndahl seg fram og bidro sterkt til seier som toppscorer med 8 mål mot ungarerne i Norges 29-25 seier!

Dermed er Norge klare for OL i Paris til sommeren, allerede før siste kvalik-kamp mot Tunisia på søndag!

Grøndahl måtte se store deler av EM fra benken i januar, til tross for gode innhopp. I OL kvalikken fikk han tillitt og virkelig vist hva han er god for til stor glede for oss Elverum Håndball-supportere!

Vi gratulerer Tobias, Kasper og Håndballgutta med OL-plassen!

Onsdag ser du Grøndahl og Lien i aksjon hjemme i serien igjen, da møter Elverum Runar i Terningen Arena! Kampstart 18:15!

Billetter finner du her: https://ehh.woow.no/