Onsdag blir det toppkamp i Terningen! – Elverum

Onsdag blir det toppkamp i Terningen!

Etter en landslagspause der Tobias Grøndahl sendte det norske landslaget til OL, så er det igjen duket for eliteserie for herrene i Terningen Arena. Elverum møter et godt Runarlag som bør vinne om de skal få 4.plass og hjemmebanefordel i kvartfinalen i sluttspillet. Sandefjordlaget ligger nå likt med Drammen med 29 poeng, og har også en liten mulighet til å ta bronsen ettersom at Arendal ikke ligger mer enn 3 poeng over på tabellen.

Tidlig i sesongen ble Runars store spiller, Christoffer Rambo skadet i kneet, noe som har gjort at laget fra hvalfangerbyen har måtte klare seg uten en av de beste spillerne i serien. I hans fravær har mye av ansvaret hengt over Anders Teige Bøe i den posisjonen. Den tidligere Nøtterøy- og Haslumspilleren har levert helt fint, men det merkes at skuddmaskinen Rambo ikke er på banen for laget som skal få Bjarte Myrhol som trener neste sesong.

Runar er et rutinert mannskap på banen, og det er de to svenske bakspillerne Martin Lindell og Tobias Rivesjø. Begge har en lang fartstid i norsk håndball og begge er relativt like i spillestilen. Harde, tunge skudd, mens Lindell kanskje er noe mer fintesterk enn Rivesjø. I perioden i Arendal var Lindell en av de aller beste spillerne i serien. Rivesjø er Runars toppscorer med 93 mål til nå i årets sesong.

Av de unge fremadstormende spillerne i Runar så er Tord Lea Knutsen en spiller som har vært meget god i perioder. Spesielt kampen mot Kolstad i egen arena var god for Lea Knutsen. Han har 4 mål i snitt og har et godt skudd fra sin midtspillerposisjon. Helt ute til høyre er Robin Wulvik en spennende spiller som er meget god i kontraspillet sitt. Med sitt høye tempo er han en Elverum må passe litt ekstra på denne kvelden i Terningen Arena. I tillegg har de to lovende strekspillere i Kasper Sjursen og Sander Myklebust. Begge er målfarlige, men også viktig i 7 mot 6 spillet til gjestene fra Sandefjord.


Kampen har avkast 18:15 på onsdag i Terningen Arena. Kom å se Tobias Grøndahl og resten av hans lagkamerater i en tøff kamp mot et godt Runar. Elverum trenger din hjelp for å ha muligheten på seriegullet når de reiser til Trondheim til helgen. Vi går for to poeng. Heia Elverum!!