Bouvet, HamKam og Elverum håndball med historisk avtale – Elverum

Bouvet, HamKam og Elverum håndball med historisk avtale

– Samarbeid på tvers av idretter og næringsliv viser potensialet i å dyrke arenaer for kompetansedeling og nettverksbygging, mener kommersiell leder i HamKam, Mehran Amundsen-Ansari. Nå har HamKam fotball og Elverum håndball sammen inngått en historisk avtale med Bouvet.

Bouvet sin visjon: «Vi skal bygge fremtidens samfunn. Derfor er det naturlig for oss å se til idretten og hvilke aktører som virkelig bidrar i lokalsamfunnet. HamKam fotball og Elverum håndball representerer to sterke aktører som fronter fellesskap og samarbeid som viktige faktorer for å skape verdi og resultater – dette er det veldig lett å kjenne seg igjen i», sier Stian Andrå i Bouvet.

Vi i Elverum håndball er glade over at Bouvet velger at gå inn som vår samarbeidspartner. Vi arbeider hele tiden med å få med spennende bedrifter som kan styrke vårt nettverk. At Bouvet samtidig går inn i HamKam, synes jeg både er veldig spennende og riktig, da nettverket rundt Innlandets flaggskip i fotball vi være et veldig bra sted å være framover, mener Elverums Kalle Björkman, og legger til at avtalen er en spennende start på felles samarbeidsmuligheter. 

HamKam Fotball og de andre topplagene i Hamar er også i gang med å finne både arenaer og samarbeidsprosjekter klubbene kan samarbeide om, og Ansari-Amundsen håper at avtalen med Bouvet, HamKam og Elverum håndball kan inspirere og motivere til likende samarbeid på tvers av klubber og idretter.

Denne avtalen håper vi kan være starten på flere liknende avtaler. Alle vi i de lokale toppklubbene sørger for et bredt tilbud til alle som er glad i god idrett. Summen av alle lokale klubber og prestasjoner kan føre til at stadig flere samarbeidspartnere ønsker å være med på mer av moroa, smiler Amundsen-Ansari.

Om Bouvet:

Bouvet er samfunnsbyggere!

Bouvet etablerte seg på Innlandet i oktober 2023, og er støtter utviklingen av flere sentrale bransjer som representerer mangfoldet som finnes i næringslivet på Innlandet.  Ved å være rådgiver, designe og utvikle funksjonelle teknologiske løsninger, går vi foran og bygger fremtidens samfunn. Dette gjør vi i nært sammen med våre kunder. Vår ambisjon er å være det mest troverdige konsulentselskapet med de mest fornøyde medarbeiderne og kundene.