Seier i PW-cup! – Elverum

Seier i PW-cup!

Elverum G15 vant PW-cup i helga og vi har mottatt følgende beretning fra en av de stolte i teamet rundt laget, Guri Midtsundstad:

«14 spente og glade spillere dro fra Elverum for å representere Elverum G15 i årets Peter Wessel Cup. Lysten på å revansjere fjorårets ett måls tap mot Haslum i finalen var stor».

Gruppespillet startet lørdag morgen med en sterk 18-13 seier mot Nærbø IL. Videre vant guttene 24-11 mot Nordstrand IF og 20-16 mot Kjelsås IL i siste kamp, og gikk ubeseiret ut av gruppespillet. I første sluttspill kamp, 1/8 dels finale, møtte vi Skrim Kongsberg i en tett og fin kamp, som endte med seier 18-13. I kvartfinalen ble Heimdal slått 22-10, før vi møtte Haslum i semi-finalen. Elverum fikk revansjen fra i fjor, og vant 23-14. i finalen møttes Elverum og Bækkelaget SPKL, hvor Elverum vant 27-22.»

Spillerne som deltok:
Vebjørn Skretting, Gudbrand Moe, Oliver Kjellaas, Noah Akeza Yohannes, Noahlee Schildmann, Ludvik Hagen Myhrer, Einar Johansen, Emil Sebastian Løken Myhrer, Noel Bronken, Marius Nygård, Abofazl Hosseini, Marcus Halvorsen, Sondre Skoglund og Håkon Syversen.

Trenere: Thomas Johansen, Joachim Berg, Andreas Krogstad og lagleder Guri Midtsundstad.

Einar Johansen ble kåret til finalens MVP, han ble også
tatt ut på all star teamet. Der fikk han i tillegg selskap av sine lagkompiser Noahlee, Marius og Sondre.

Vi gratulerer Elverum G15 med seier og ønsker hele klubben riktig god påske!