Klart for siste seriekamp på hjemmebane! – Elverum

Klart for siste seriekamp på hjemmebane!

I årets siste seriekamp i Terningen Arena er det allerede nedrykksklare Viking TIF som kommer til Elverums storstue. Laget startet lovende med å ta noen poeng i starten, men etter dette har det vært tøft for bergenserne som er inne i sin første sesong i eliteserien. Elverum var den gangen 11 mål bedre enn Viking. Status før onsdagens oppgjør er at Elverum tar sølv i serien om de vinner i kampen som har avkast 18:00.

For gjestene har noen spillere imponert i årets sesong. Markus Buchardt er en god midtspiller som har tatt store steg etter han meldte overgang fra Runar til Viking. Bakspilleren er oppvokst på ved Bergsøy og spilte der før han tok turen til Runar. Etter noen år der gikk ferden videre til Bergen. Med sine 4.2 mål i snitt er han toppscorer for laget som har 5 poeng i årets sesong. I tillegg har Carl Gabrielsson levert fint ute på kanten med sine 72 mål i årets sesong.

Målene til Viking er ganske godt fordelt utover, de mangler kanskje 1-2 «stjernespillere» som hadde satt flere baller, men det kollektive spillet til Viking TIF er bra. De er jevnt besatt på alle plasser. Av unge spillere er Kristoffer Gjelsvik en spiller som kan gjøre livet surt for mange lag. Med sin gode skuddarm og uredde spillestil er dette en spiller som Viking TIF forhåpentligvis kommer til å få god nytte av i tiden fremover, om han fortsetter i klubben der hans far er daglig leder.

Even Penne signerte nylig ny kontrakt for laget som skal spilles første divisjon neste sesong. Kantspilleren er sønn av tidligere landslagsspiller, Stig, og han kom fra Nærbø før denne sesongen.

I Elverum gjelder det å fortsette det gode spillet som er levert den siste tiden. Peter Lucaks har levert fint den siste tiden, det samme har også Tobias Grøndahl som har slitt med litt småskader. På kantene har Kasper Lien og Sindre Heldal levert varene godt, og er stabile over tid. I målet ahr Morten Nergaard og Vegard Bakken Øien levert fint. Elverumsingene som kom tilbake til moderklubben etter målvakts skader på Mizera og Robin Haug. Kampen er 18:00 på onsdag, i Terningen. Vi ses på kamp. HEIA ELVERUM!!