SpareBank 1 Østlandet med over 20 år som Hovedsamarbeidspartner – Elverum

SpareBank 1 Østlandet med over 20 år som Hovedsamarbeidspartner

I forbindelse med onsdagens hjemmekamp mot Viking ble nyheten om at SpareBank 1 Østlandet forlenger som hovedsamarbeidspartner til Elverum Håndball presentert.

Med den nye avtalen passerer SpareBank 1 Østlandet 20 år som hovedsamarbeidspartner til Norges største klubb.

Gjennom samarbeidet er SpareBank 1 Østlandet med og skaper forutsetninger for Elverum Håndball slik at klubben kan være en samlingsplass og utviklingsarena fra våre små 6-åringer til dame, herre og rullestol håndballagene våre.

SpareBank 1 Østlandet har også vært en stor samarbeidspartner gjennom ti år i oppbygging av Innlandets sterkeste B2B-nettverk. Både som god sparringpartner og med masse ressurser inn i oppbyggingen. 

En stor dag for Elverum Håndball og et sterkt signal for framtiden.

Markedsansvarlig i Elverum Håndball Kalle Bjørkman kommenterer forlengelsen:

«Elverum Håndball ønsker å være en samlingsplass, identitetsbygger og ikke minst være noe som du med tilhørighet i Innlandet skal omtale med stolthet når du får spørsmål hvor du kommer fra. Vi skal være en klubb for livet hvor du starter i håndballskolen som 6 åring og ender opp som frivillig og på tirsdagskaffen med de andre eldre som mimrer om livet. For å få det til kreves masse gode folk og masse ressurser. SpareBank 1 Østlandet har gjennom mange år vært Elverum Håndballs sterkeste samarbeidspartner. Med forlengelsen viser nå banken at de ønsker å løfte reisen vi er inne i til nye nivåer. En gledens dag for alle som er glade i Elverum Håndball».

Regionbanksjef i SpareBank 1 Østlandet Kjell Ingen Bækken kommenterer forlengelsen:

» I SpareBank 1 Østlandet har vi som uttalt mål å være til stede lokalt og regionalt. Vi skal være med å bygge et levende samfunn og et distrikt som vokser. I Elverum Håndball har vi en samarbeidspartner og et fyrtårn som virkelig lever opp til begge deler.»

SpareBank 1 Østlandets Sponsoransvarlige i Innlandet, Mona Victoria Olafsen kommenterer forlengelsen:

«Vi har vært partner med Elverum håndball i over 20 år og er glade for å fortsette samarbeidet. Klubben jobber godt både sportslig og for lokalsamfunnet. Det er viktig for oss og noe vi ønsker å være en del av.

Klubben er en viktig samlingsplass for mange. Vi er glade og stolte over å bidra til at Elverum Håndball kan fortsette å være en inkluderende arena for alle.»