Bylaget «Elverum» er vinner av årets Bylagsturnering! – Elverum

Bylaget «Elverum» er vinner av årets Bylagsturnering!

I helgen som var ble Bylagsturneringen avholdt i Stavanger. Region Innlandet var godt representert på både jente- og guttesiden. Jentene tok en solid 6. plass, og på guttesiden to vår egen Region Innlandet et historisk gull.

Bylaget Elverum tok seg videre til A-sluttspillet etter to gode kamper mot Bylaget Oslo og Stavanger. Etter en solid semifinale mot Bylaget Sandvika, var det Sandefjord som ventet i finalen.

I en tett og spennende kamp sto det til slutt 27-25 på måltavlen, og det var Bylaget Elverum som sto igjen med gullet. Region Innlandet tok dermed sin første medalje på guttesiden i Bylagsturneringen, som den minste regionen når det kommer til antall spillere i den årgangen. Elverum Håndball var godt representert på laget med 9 spillere fra 08-årgangen.

Her er troppen som vant gull: Adrian Kordal Haugen – Flisa AIL, Sander Rønning – Storhamar Håndball, Sondre Skoglund – Elverum Håndball, Siver Seegaard – Gjøvik Håndballklubb, Marius Nygård – Elverum Håndball, Emil Sebastian Løken-Rundberget – Elverum Håndball, Sivert Johansen Sporild – Gjøvik Håndballklubb, Einar Johansen – Elverum Håndball, Noahlee Schildmann – Elverum Håndball, Ludvik Hagen Myhrer – Elverum Håndball, Abolfazl Hosseini – Elverum Håndball, Arn Lekve – Elverum Håndball, Andreas Hallingstad Laugen – Storhamar Håndball, Oliver Kjellaas – Elverum Håndball, Hovedtrener: Andreas Krogstad – Elverum Håndball, Målvaktstrener: Morten Sæterlien – Lillehammer Faaberg Håndball, Trenerteam: Magnar Johansen – Lillehammer Faaberg Håndball

Vi gratulerer så mye, og gleder oss til å følge dere fremover!