Kvartfinaler i Sluttspillet: Dette er status! – Elverum

Kvartfinaler i Sluttspillet: Dette er status!

Kolstad-Halden

I første kvartfinale vant Kolstad til slutt komfortabelt etter at gjestene fra Halden hang på de første 40 minuttene. Lagene var likt ved pause, men etter pause viste seriemesteren hvorfor de vant i årets sesong. Tromsøgutten Aksel Hald gjorde en meget god figur for Kolstad, og ble fortjent kåret til banens beste spiller.

Elverum-Bergen

Det var ventet at det skulle bli en jevn batalje mellom frittalende bergensere og de sindige Østerdølene. I det oppgjøret var det laget som har pratet mest på banen de siste årene som gikk seirende ut av oppgjøret. Elverum vant med hele 18 mål, og sendte Bergen hjem med en solid hjemmelekse før kvartfinale 2.

ØIF Arendal-Nærbø

Med Mathias Larsson i spissen vant tilslutt Arendal ganske komfortabelt mot Nærbø den tredjekvartfinalen. Dansken, som skal til Elverum etter sesongen, gjorde 11 mål og hadde tre assists i dette oppgjøret. Det blir spennende å se hvordan Nærbø mobiliserer når de nå har vinn eller forsvinn på hjemmebane.

Runar-Drammen

Lagene som endte nærmest hverandre på tabellen hadde også den mest fartsfylte og jevne kampen. Hjemmelaget ledet store deler av kampen, men på slutten av kampen var det Kristian Kjellings gutter som var sterkest. 31-30 endte det i DHKs favør. Vi spådde 2-1 til Runar, og vi tror at Runar fortsatt tar denne semifinaleserien.