Torsdag jakter vi semifinale i Bergen! – Elverum

Torsdag jakter vi semifinale i Bergen!

På torsdag kan kvartfinalene mot Bergen avgjøres. Etter en imponerende hjemmekamp vant Elverum med hele 18 mål. Det skal sies at i den kampen så mistet Bergen sin beste spiller med rødt kort like før pause, men da ledet allerede Elverum ganske så komfortabelt. I oppgjøret på søndag viste Tobias Grøndahl seg fra sin beste side. Med hele 13 scoringer var han kampens store spiller, sammen med sluttspilleksperten, Morten Nergaard. Den rutinerte målvakten leverte en praktkamp i målet og noterte seg for en redningsprosent på hele 43%.

At det var litt ekstra fyring fra Bergenleieren i forkant av oppgjøret gjorde også at det var en heltent gjeng som dukket opp på hjemmebane i Terningen. Det er ikke en mindre tent gjeng som reiser over til Bergen for å forsøke å ta seg til en semifinale på torsdag. Selv om Elverum slo Bergen med 18 mål på søndag, har det ingenting å si når lagene tar avkast 18:00 i Framohallen. Hver kamp lever sitt eget liv, og det er helt sikkert at det blir en grisetøff batalje for å ta seg videre etter to kamper.

I Bergen er de helt avhengig av at Tord Vårdal leverer varene i målet for vertene om Bergen skal vinne. I tillegg trenger de en opplagt Rasmus Carlsen på banen, og at de presser Elverum til å gjøre enkle tekniske feil sånn at de før løpt inn noen enkle mål. Elverum må fortsatt ha et godt målvakt- og forsvarsspill, og om Tobias Grøndahl får herje like mye som i forrige oppgjør så kommer det til å bli tøft for vertene. Elverum har gjort en meget god vårsesong, men det betyr så fint lite om de ikke klarer å vippe kvartfinaleserien i sin favør.

Kampen har avkast 18:00, og det vi håper at så mange som mulig tar turen til å hjelpe oss mot Erik Bjørnsen og resten av Bergen håndball. HEIA ELVERUM!!