PELIAS forlenger sitt mangeårige samarbeid med Elverum Håndball – Elverum

PELIAS forlenger sitt mangeårige samarbeid med Elverum Håndball

I Elverum Håndball lever vi med visjonen om å bety mest mulig for flest mulig. Hver dag vi står opp har vi som målsetning at oppfylle drømmen om at så mange mennesker som mulig skal få positive opplevelser av å være en del av vår virksomhet.

For å kunne få dette til trenger vi langsiktige samarbeidspartnere som tror på oss og som vil identifisere seg med våre mål og drømmer.

Enda siden 2011 har PELIAS vært en veldig betydende samarbeidspartner som har vært med og bygget Elverum Håndball til den klubb vi i dag er.

På mange måter kan vi si at også PELIAS lever etter den samme visjonen da de hjelper mennesker med å holde eiendommene sine frie fra skadedyr, restaurantene med å ha trygg mathåndtering og ikke minst er de med på å skape god hygiene på tusentalls av arbeidsplasser. 

Dette er virkelig å bety mest mulig for flest mulig.

Markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman:

«Vi er utrolig stolte over å kunne presentere nyheten om at en av våre aller største partnere nå har valgt å forlenge sitt samarbeid med Elverum Håndball. For oss er PELIAS en stor del av DNAet vårt og i dag er det neste utenkelig å ikke se den markante PELIAS-logoen på draktene til våre lag når de spiller sine kamper. Vi er stolte når vi ser PELIAS bilene på gatene, når vi møter de herlige folkene og når vi i tillegg vet hvilken stor forskjell de gjør for mennesker hver dag, så er det veldig lett å bli glad i PELIAS.  Elverum Håndballs ambisjoner har aldri vært større og i en tid hvor det er mye usikkerhet på mange måter, er det fantastisk å ha samarbeidspartnere som år etter år er med og bygger et samfunn med varme, inkludering og en samlende kraft som det PELIAS er med på å skape ikke bare i Elverum Håndball, men i mange ulike klubber som de samarbeider med.Samarbeidet med PELIAS er med å gir Elverum Håndball den plattform klubben trenger for å kunne fortsette å være offensive og representere norsk håndball både nasjonalt og internasjonalt.»