Elverum Yngres Cup 2024 – Elverum

Elverum Yngres Cup 2024

I helgen har Elverum Yngres Cup 2024 gått av stabelen. Med 225 påmeldte lag i 20 klasser var det et storinnrykk i byen vår av håndballglade barn, ungdommer og foresatte gjennom helgen. Vår egen klubb stilte med hele 48 lag i de ulike alderstrinnene, fra de minste på 6 år til de eldste på 16.

Helgen ble en håndballfest fra start til slutt. Det ble arrangert håndballkamper i 6 ulike håndballhaller, og finalefesten foregikk i Terningen Arena med flammer og innløp – helt på høyde med et eliteserie arrangement.

I tillegg til håndballkamper deltok lagene på konsert lørdag kveld hvor artister som Erika Norwich og El Papi opptrådte. Terningen Arena var omgjort til en konsertsal og det ble en fantastisk stemning med over 2000 unge konsertdeltakere.

For oss som håndballklubb er det fantastisk å se entusiasmen og interessen som håndball skaper i byen vår. Fra de minste barna som deltar på sine første håndballkamper med tilskuere og stemning rundt kampene, til ungdommene som gir jernet i finalekampene, og viser frem alt de har lært av håndballteknikk og taktikk. Dette varmer et håndballhjerte!

I tillegg til de unges innsats må vi også trekke frem de foresatte. For Yngres Cup hadde ikke blitt en suksess uten alle foreldre som gjennom helgen har lagt ned utallige dugnadstimer. Over 2600 dugnadstimer har foresatte i Elverum Håndball Yngres lagt ned gjennom helgen, tusen hjertelig takk -dere er enestående!

Søndag var det duket for finalespill. Fra vår egen klubb var hele 6 lag i finalen, og det endte med hele 5 seiere. Det gror godt i våre egne rekker på både jente- og guttesiden og vi gleder oss stort til å følge med disse videre!