I kveld smeller det hjemme mot ØIF Arendal! – Elverum

I kveld smeller det hjemme mot ØIF Arendal!

Fredag 18:15 er det duket for en av de store klassikerne i norsk herrehåndball i Terningen Arena. Elverum tar i mot Arendal til dyst i det som er den første av best av tre serien i semifinalene i sluttspillet. Elverum har hjemmebanefordel etter at de ble nummer to i serien, men i innbyrdes oppgjør mellom lagene har Arendal vunnet en, mens den andre kampen endte uavgjort. Arendal var også laget som ble nummer tre i årets sesong.

For morgendagens gjester har Mathias Larsson vært den store spilleren så langt. Dansken som er inne i sin siste sesong i Arendal før han bytter klubb til Elverum har bøttet inn med mål, og har i tillegg kanskje vært ligaens aller beste spiller. Med sitt gode duellspill og smarte håndballhode er han en utrolig vanskelig spiller å stoppe. I tillegg har han vist en enorm stabilitet i spillet sitt denne sesongen.

En annen spiller som har spilt meget godt den siste tiden er Mario Matic. Den rutinerte bakspilleren er hjernen i 7 mot 6 spillet til sørlendingene. Ett spill som de mestrer kanskje aller best av alle lag i den norske ligaen. Matic er en veldig god vurderingsspiller som heller ikke er redd for å stikke frem hodet når det blåser litt.

På kantene har islendingen Dagur Gautason levert meget god. Den raske kantspilleren har vist publikum et bredt spekter av tekniske finesser i sin første sesong i den norske ligaen. På motsatt siden er det Sander Simonsen som er spilleren Elverum må passe på. Selv om Simonsen har spilt der i en mannsalder er han kun født i 1998, og har veldig mange gode år igjen på håndballbanen. Høyrekanten er en av spillerne som målvakts duoen til Elverum må få kontroll på om det skal bli nok en finale på Elverum.

Vår tidligere spiller Josip Vidovic er også en spiller som Elverum må se opp for. Den kroatiske ballspilleren har en rutine som kan bli viktig i en så jevn semifinaleduell som dette er spådd til å bli. Elverum må også være flinke rundt linjespillerne, Sondre Gjerdalen og Aksel Strupstad. Det er med andre ord et veldig godt lag som kommer til Elverum denne fredagskvelden for å kjempe om første stikk i semifinalen.

Elverum har litt smårusk i maskineriet i form av noen småskader, men Børge Lund håper at han kan mønstre fullt mannskap. Kampen har avkast 18:15, og vi håper du vil hjelpe Elverum frem til seier. HEIA ELVERUM!!