Elverum til Arendal i jakt på Sluttspillfinale! – Elverum

Elverum til Arendal i jakt på Sluttspillfinale!

For en kamp vi var vitne til i Terningen Arena. Et Arendal som hadde initiativet i store deler av kampen, men også et Elverum som viste en moral som viser hvorfor de henger med i toppen av norsk håndball. Kampen hadde alt en semifinale i et sluttspill skal ha. Dramatikk hele veien, to gode lag, dommere med god kontroll på kampen, og en fantastisk ramme med et publikum som er best i Norge. At Elverum stakk av med seieren etter at stjernespiller Tobias Grøndahl avgjorde kampen like før slutt varmer hjertene til de svarte og hvite fra Østerdalen.

At det var jevnt mellom lagene var ikke noen overraskelse, og det kommer til å bli like jevnt når lagene tar avkast 18:15 i Sør-Amfi på tirsdag. I forrige oppgjør gjorde Mathias Larsson hele 14 mål i kampen. Den danske bakspilleren startet litt tungt, men spilte seg godt opp mot slutten av kampen. Selv om halvparten av målene kom fra straffemerket, så er det denne spilleren Elverum må stoppe på tirsdag om de skal få spille finale mot Kolstad som slo ut Drammen mandag kveld.

Arendal var også som ventet veldig gode i sitt 7 mot 6 spill der Mario Matic i samspill med Josip Vidovic styrte showet. Matic trakk alltid på seg riktig spiller, og klarte å spille ballen videre. Elverum sto egentlig helt ok mot dette spillet, men det er alltid vanskelig når motstanderlaget har spillere som på mange måter er spesialister på en sånn type spill. Det blir spennende å følge med på den taktiske duellen i kampen. / mot 6 var også et spill som Elverum brukte en del i denne kampen.

Elverum må også opp noen hakk. Tobias Grøndahl avgjorde kampen sist, men var ikke fornøyd med egen innsats. Elverums landslagsspiller kommer til å spille en bedre kamp denne gangen, og det er viktig at han får med seg så mange som mulig. Sindre Heldal var helt magisk i hjemmekampen og viste hvorfor han er i diskusjonen rundt landslaget. I tillegg må Elverum få i gang målvakts duoen bakerst for å ta seieren nede i Arendal. Vi vet at dette er eneste muligheten Arendal har, og de må vinne. Vi går for finaleplass, og håper at så mange som mulig tar turen for å heie på guttene fra Elverum!